LGBT'ye karşı harekete geçiliyor! 150 bin imza toplandı...

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı Kürşad Mican, LGBT propagandasına ve dayatmasına karşı ailelerin birliğinin sağlanması ve çocukların geleceğinin korunması amacıyla yasal düzenleme çağrısında bulundu.

LGBT'ye karşı harekete geçiliyor! 150 bin imza toplandı...
LGBT'ye karşı harekete geçiliyor! 150 bin imza toplandı...
GİRİŞ 01.10.2022 13:54 GÜNCELLEME 01.10.2022 13:54
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

LGBT dayatmatasına ve özendirmesine karşı, Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu öncülüğünde 150 STK’nın desteğiyle gerçekleştirilen ‘Büyük Aile Buluşması’ yürüyüşünün ardından yapılan kara propagandaya karşı basın toplantısı düzenlendi.

Toplantının ev sahibi Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı Kürşat Mican ve Aile Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Eryılmaz açıklamalarda bulundu.

Küresel sermaye ve emperyalist lobilerin insanlığı cinsiyetsizleştirmek istediğini vurgulayan Mican, "Cinsiyetsizleştirme ile tüm dünyada insanlık neslini azaltmak istiyorlar. İnsanın fıtratını, gelenek ve göreneklerini, değerlerini hiçe sayıyorlar. Kirli emelleriyle insanlığı, aileleri, en önemlisi de masum çocukları zehirliyorlar. Üstelik bunu 'özgürlük' şeklinde tüm insanlığa dayatmaya çalışıyorlar. Bizler ailelerimizin, çocuklarımızın ve tüm insanlığın geleceğini tehdit eden bu propaganda ve dayatmaya kayıtsız kalmayacağız." ifadelerini kullandı.

Mican, aile ve çocukların korunması amacıyla LGBT'ye karşı yasal düzenleme talep etti:

"LGBT propaganda ve dayatmasını engelleyecek yasal düzenlemeler TBMM'de gündeme gelecek. Halkımız LGBT dayatmasına 'dur' demektedir. Yöneticilerimiz de bu talebe duyarsız kalmayacaktır. 150 binden fazla ıslak imzalı dilekçeyi tek tek topladık. TBMM'de grubu bulunan tüm partileri ziyaret edeceğiz. Bu dilekçelerdeki milletin talebini kendilerine ileteceğiz. Milletimizin iradesinin TBMM'de kanunlaştırılacağına, LGBT propaganda ve dayatmasına yasalarla 'dur' denileceğine inanıyoruz."

Kürşat Mican, ‘Büyük Aile Buluşması’nda nefret söyleminde bulunulmamasına rağmen dijital medyada yer alan 743 haberin yüzde 55'inde "nefret söylemi" ibaresinin geçtiğine de değindi.

Mican, yürüyüşe katılanların taşıdıkları dövizlerdeki yazıların da bilgisayar programıyla değiştirildiğini açıkladı:

“Toplantıya katılan çocukların, kadınların ellerinde taşıdıkları dövizlerdeki yazılar değiştirilerek, içlerinde halkımıza karşı gizledikleri nefreti gösterdiler. Dijital faşizmin tüm metotları uygulandı.”

İstanbul Aile Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Eryılmaz, "Büyük Aile Buluşması’nda hiçbir nefret söyleminde bulunulmadı fakat bu yönde propaganda yapıldı. Bugünkü basın toplantımızı duyuran Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’nun sosyal medya hesapları kapatıldı. Dayatma tam olarak bu yaşadığımızdır. Bizim talebimiz hükümetin ve devlet büyüklerimizin LGBT dayatmasını ve propagandasını önleyecek somut adımlar atmaları." dedi.

Basın toplantısında, Türkiye Gençlik Vakfı İstanbul İl Temsilcisi Emrullah Şanlan, Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Dilek Çınar, Genç İHH Başkan Yardımcısı Mukadder Yılmaz, Psikolog Fadime Demirci ve bazı STK üyeleri de hazır bulundu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Şahsen ben günde 3-4 defa muhafazakar bildiğimiz medyaya girer haberleri takip ederim imza kampanyası olduğunu şimdi öğrendim. Kampanyayı destekliyorum ve imza kampanyası yeniden açılırsa imza vermeye hazırım
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Nafakaya Hayır
    Cevapla
  • Ademoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcımız olsun aile kurtulsun
    Cevapla
  • 14533 1 yıl önce Şikayet Et
    Lgbt nin iyi reklamını yapıyorlar. Hergün Lgbt gösterisi. Kardeşim ailene sahip çık yeter. Her gün reklam reklam tiksindik.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Lut kavmi gibi helak olmak olunmak istemiyoruz. Lut kavmi 5 şehirde yaşarken şimdi ölü denizin 400 metre derinliğinde cesetleri gömülü. Lanetlenmiş bölgede dolaşmak bile iğrenç, kabus.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”