Son Dakika... Terörle mücadele devam ediyor: 10 terörist etkisiz hale getirildi

Bugün hem yurt içi hem de yurt dışındaki operasyonlarda, birinin de sözde üst düzey yönetici olduğu toplam10 terörist etkisiz hele getirildi.

GİRİŞ 03.10.2022 17:07 GÜNCELLEME 03.10.2022 17:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen sözde üst düzey yönetici de dahil 7 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB'den yapılan açıklamada, "Suriye’nin kuzeyindeki teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz. Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi. Etkisiz hâle getirilen teröristlerden birinin sözde üst düzey yönetici olduğu tespit edildi." denildi.

BAKAN SOYLU DUYURDU: 3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  Eren Abluka Sonbahar- Kış Operasyonunda 3 terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yavv bunlar kaç kişi bitmiyor
    Cevapla
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    bir buçuk milyon ermeni... osmanlı devletinin sürdüğü ermeni çetelri bugün teröst. ırak suriye ve lübnand konuşlanmışlardı. pkk yı kurudlar vr kürtleri de oltanın ucundaki solucan misali kullanarka abd ve AB eliyle ülkemize saldırtıyorlar. bitmezler. amma 1buçuk milyonu katletseydik salduracak kimse olmayacaktı. ğren yavrum öğren. bunları tarih kitapları yazmaz. çünkü tarihimizi de kirletit soysuz köksüz hainler. uyan
    Cevapla
  • Antepli Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Meclisi bitirin yılanın başı mecliste
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dedelerinin katillerine hürmet eden ve onların peşinden giden ve onlara taraf olan müslüman kürtler yüzünden kuvvet buluyorlar. Ey müslüman kürt halkı ! dinsizliği esas tutmuş bu ermeni ve amerikan uşaklarından yüz çevirin ve özünüze dönün. Hak batıla her zaman galip gelir. Bunların sonu helak olmaktır. Rabbim devletimizi ve ordumuzu muzaffer eylesin. Amin
    Cevapla
  • Mehmet korkmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm kurtlar degil Türkler de var kurtlerde var batıda var abd de var İsrail'e var .
    Cevapla
  • antikor 1 yıl önce Şikayet Et
    ne zamanki abd, rusya ve irani oralardan kovarsak.. iste o zaman bu terör biter.. hemde her türlü terör biter.. hedefimiz bu olmali.. sivrisineklerle ugrasmaktansa batakligi yok etmek gerekiyor..
    Cevapla
  • Sefergörev. 1 yıl önce Şikayet Et
    Kahraman MEHMEDÇIK KUTLUYORUZ Sizleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz
Okuldan atılan kız öğrenci silahla okulun kapısına gelip havaya ateş açtı