12 yaşındaki çocuk silahla oynarken kuzenini vurdu

İzmir’in Selçuk ilçesinde iki kuzenin evde buldukları silahla oyunu ölüm getirdi. 12 yaşındaki çocuğun silahı doğrultup ateş ettiği kuzeni hayatını kaybetti.

GİRİŞ 04.10.2022 01:44 GÜNCELLEME 04.10.2022 01:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay, saat 15.00 sıralarında Selçuk ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kuzen olan M.Ç. (12) ve H.A. (12) adlı çocuklar evde 2 adet tabanca buldu. Tabancalarla oyun oynamaya başlayan çocuklardan H.A., elindeki tabancayla kuzeni M.Ç.’nin arkasına geçti. Tabancayı kuzenine doğrultan H.A. tetiğe bastı. Bir anda patlayan silahtan çıkan kurşun, M.Ç.’nin başına isabet etti. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri M.Ç.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz çocuğun cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay yerine gelen aileler sinir krizi geçirdi

Acı haberi alan aile yakınları olay yerine geldikten sonra eve çıkmak ve çocukları görmek istedi. Polis ekipleri izin vermeyince aile fertleri ile polisler arasında arbede yaşandı. Öte yandan oyun oynarken kuzenini vurduğu iddia edilen H.A., polis ekiplerince emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel herkesin evinde bir silah , şarjörü üzerinde ve orta yerde. İşte biz bu kadar rahat! bir milletiz.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    burası turkıye ölen öldugu ıle kalır evde silah bulundurana soru bıle sormazlar dıyorlar ha usulen sorulursa da eh ıste demek ıcın sorulur dıyorlar ben bılmem ben cahıl
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    silahsız ev kalmamış gibi görünüyor, gayet normal ortalık katilden geçilmiyor,yan baktın ,düz baktın,şarkı söylemedin,köpek havladı,aynamı kırdın bas mermiyi gitsin. peki beni seçin beni seçin ben sizi daha iyi idare ederim diyenler nerede.her kes başının çaresine bakacaksa biz bu idarecileri neden seçiyoruz bunların sorumluluğu yok mu.ortalık teksasa döndü çözüm yok.hırsızlar,katiller,dolandırıcılar,uyuşturcu satıcıları ALTIN devrini yaşıyor neden ?
    Cevapla
  • seyhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada ruhsatsiz silah bulunduramasin, eger silahin varsa tabancayi carcürü ve mermileri ayri ayri kasa'lArda saklamak zorundasin... bu tür vakalar kazalar (cinnet) olmasin diye...
    Cevapla
  • HÜSEYİN KÖSE 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlayamadım kuzen ne oluyor bu saplık tanımları yapanları kınıyorum
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü bu Türkçesini herkes bildiği kelimelerin yabancı değimini kullanması daha entel oluyormuş. Yabancı kelime kirliliği hat safhada son zamanlarda, ben de kınıyorum ve bir düzenleme mecburdur bu konuda diyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Forbes'ten iddia: Türkiye S-400'leri oraya konuşlandıracak - Gazete manşetleri
Türkiye'nin hamlesi işgalci İsrail'i derinden vurdu: Bu işe başka ülkeler de bulaşırsa...