Marmara sallandı! Beklenen büyük depremle ilgili korkunç bağlantı

Gece vakitlerinde Marmara'da deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğünden çok gerçekleştiği fay hattı büyük bir korku yarattı. Uzmanlar ise beklenen büyük Marmara depremiyle ilgili bir detaya vurgu yaptı.

Marmara sallandı! Beklenen büyük depremle ilgili korkunç bağlantı
Marmara sallandı! Beklenen büyük depremle ilgili korkunç bağlantı
GİRİŞ 04.10.2022 11:52 GÜNCELLEME 04.10.2022 11:52
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Kandilli Rasathanesi'nde yer alan bilgilere göre; Marmara Denizi'nde 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saati 01.57 olarak açıklanırken derinliği 19.2 km olarak kaydedildi.

BÜYÜK MARMARA DEPREMİNİN BEKLENDİĞİ FAY HATTI ÜZERİNDE

İstanbul'da 1999 yılında büyük bir deprem yaşandı ve binlerce insan öldü. Hem maddi olarak hem de manevi olarak büyük hasarlar bırakan bu depremin ardından uzmanlar yeni bir deprem daha bekliyor.

Dün Marmara Denizi'nde saat 01.57 sıralarında gerçekleşen 3.1 büyüklüğündeki depremin bir detayı ise dikkatlerden kaçmadı.

Deprem uzmanları dün gece Marmara'da gerçekleşen depremin uzun yıllardır uyarıları yapılan ve gerçekleşmesi beklenen büyük marmara depreminin yaşanacağı fay hattı üzerinde olduğunu belirtti.

BÜYÜK MARMARA DEPREMİNİN HABERCİSİ OLABİLİR

1999 yılında yaşanan yıkıcı depremin ardından uzmanlar Marmara'da çok büyük bir depremin daha yaşanacağını sık sık anlatıyor. Büyük depremin yaşanmasının beklendiği Marmara'daki bu fay hattında yaşanan dünkü depremin ise büyük Marmara depreminin habercisi olabileceği uzmanlar tarafından belirtildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Başımıza ne gelirse gelsin hep beraber fazlasıyla hak ettik.İslâma,Müslümanlara okadar çok saldırılar varki,herşeyi saptırır oldular.doğru söyleyen ehli sünnet hocalar,alimler yalancı sayıldı,sahtekâr hoca geçinen ve bazı ilâhiyatçılar şia lara hizmet ederek islâmınyalan yalnış anlatmaya başladılar.öyleki kadın bikiniyle herkesin içinde sahilde namaz kılıyo.ve kimse çıkıpta birley demiyo.bukadarda olmaz ama.cinsel istismarlar,adam öldürmeler,zulümler okadar çok arttıki.birde bananecilik başladı.bana dokunmayan yılan bin yaşasın denildi.Allah öyle bir gazaba gelicek ki,günahı olanda,olmayanda küllün helâk olup gidicez.
    Cevapla
  • bir bilen 1 yıl önce Şikayet Et
    olası büyük depremde, güçlü tsunami meydana gelecektir, kimseyi kandırmayın, önlem alın, marmara denizini içi su dolu bir leğen olarak düşünün, leğeni sallayın bakalım, içindeki su taşıyor mu, taşmıyor mu....
    Cevapla
  • uyguyg 1 yıl önce Şikayet Et
    sadece felaket tellalığı neden rant ve kentsel donusum
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    su medya ya sasiyorum Allah korusun bir yerde debrem oldummuydu hemen sunun habercisi bunun habercisi boyle yorum yapmak bile dogru degil
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Marmarada Fay hattının tek seferde kırılma ihtimali Prof.Dr. Şener Üşümezsoy'a göre 2019 Yılında 5.8 Şiddetinde olan Deprem ile bitmiştir...Üşümezsoy ; İstanbulda bundan sonra olacak Deprem 6,5 Şiddetini Geçmez demiştir..... insanları Boşuna korkutmayın?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor