Tüm Türkiye bu anı bekliyor! Başkan Erdoğan ne açıklayacak? İşte kulis bilgisi...

Ömer Çelik, Başkan Erdoğan'ın bugün partisinin grup toplantısında çok önemli bir açıklama yapacağını duyurmuş ve milyonları ekran başına davet etmişti. Erdoğan'ın yapacağı açıklama merakla beklenirken dikkat çeken kulis bilgisi geldi.

GİRİŞ 05.10.2022 07:14 GÜNCELLEME 05.10.2022 12:12
Bu Habere 247 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısında yapacağı açıklama, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından merak konusu oldu.

"HERKESİ EKRAN BAŞINA BEKLİYORUZ"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır." ifadelerini kullandı.

Sözcü Ömer Çelik, "Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır." vurgusunu yaptı.

BAŞKAN ERDOĞAN NE AÇIKLAYACAK?

AHaber Muhabiri Rüya Akkuş, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ne açıklayacağına ve gündemine neleri alacağına ilişkin detayları aktardı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, her fırsatta özellikle başörtüsü konusunu gündeme getiren bir lider. Konu hak ve özgürlükler olduğunda AK Parti bununla mücadele etmiş ve her oturumda mevcut bakış açısını dile getirmiş partiler arasında."

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın şunu açıklayacak: Gelin, başörtüsünü anayasal güvence altına alalım." Peki bu nasıl olacak? CHP'nin meclisteki yasa teklifinin yasalaştığı halini düşünecek olursak, şöyle bir handikap ortaya çıkıyor. Daha sonra yasal bir düzenleme ile meclisteki herhangi bir oylamada değişikliğe gidilebilir. Eğer; anayasal güvence altına alınırsa başörtüsü konusu, gerçekten temel hak ve özgürlüklerden bahsetmek mümkün olabilecek."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 247
  • özgür luk 1 yıl önce Şikayet Et
    temel.hak ve özgürlük mü oda ne yahu arkadaş bu ülkede korkudan kimse bir şey söyleyip yazamıyor bile sen kalkıp temel hak ve özgürlükten bahsediyorsun kimse gülmesin
    Cevapla
  • Küskün 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt
    Cevapla
  • Eyvah irtice 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır, irtica ve töröris saydığı talibanın şeriatına afganistanı teslim eden ABD, sırf. Adamları kazansın diye CHP ye şeriat bile ilan ettireceğe benziyor, eyvah. Cumhuriyetin kazanımları elden gidecek.
    Cevapla
  • Hambal 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt kesin
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence konut ve kira, akaryakıt ve doğalgaz, elektrik, tüm gıda fiyatları 2020 fiyatlarına dönecek, inşallah böyle bir müjde bekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü