İmamoğlu'nun metro hattı algısını Bakan Nebati çürüttü: Geçen hafta imzalandık

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Ekrem İmamoğlu'nun Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı projesine ilişkin algı operasyonunu anında çürüttü.

İmamoğlu'nun metro hattı algısını Bakan Nebati çürüttü: Geçen hafta imzalandık
İmamoğlu'nun metro hattı algısını Bakan Nebati çürüttü: Geçen hafta imzalandık
GİRİŞ 06.10.2022 00:50 GÜNCELLEME 06.10.2022 00:53
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Söz konusu hattın temin izninin geçen hafta imzalandığını belirten Bakan Nebati, 'Umarım belediyenin ulaşım altyapısında son dönemde oluşan sorunları giderir, mevcut projelerin üstüne beton dökmez ve İstanbulluları yollarda bırakmazsınız.' ifadesini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ataşehir-Göztepe Metrosu için kredi buldukları ancak Hazine ve Maliye Bakanlığının bunu aylardır imzalamadığına dair asılsız iddialarının üzerine Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, açıklama yaptı.

"GEÇEN HAFTA İMZALANDI"

Bakan Nebati, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı projesine ilişkin dış finansman ihtiyacını karşılayacak temin izninin geçen hafta imzalandığını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ataşehir-Göztepe Metrosu için kredi buldukları ancak Hazine ve Maliye Bakanlığının bunu aylardır imzalamadığı iddiaları üzerine Bakan Nebati açıklama yaptı.

"UMARIM İSTANBULLULARI YOLLARDA BIRAKMAZSINIZ"

Nebati, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı projesine ilişkin dış finansman ihtiyacını karşılayacak temin izni, geçtiğimiz hafta İstanbullu vatandaşlarımızın hizmetine sunulmak üzere Bakanlığımız tarafından imzalandı." açıklamasında bulundu.

Bakan Nebati, İmamoğlu'nun paylaşımını alıntılayarak yaptığı paylaşımda vatandaşların faydalanacağı bir hizmet söz konusuysa inceleme ve değerlendirme sürecinde asla parti ayrımı gözetmeyeceklerini vurgulayarak "Umarım belediyenin ulaşım altyapısında son dönemde oluşan sorunları giderir, mevcut projelerin üstüne beton dökmez ve İstanbulluları yollarda bırakmazsınız." ifadesini kullandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 49
  • Göztepeli 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbullular kazanacak imamoğlu dillendirince apar topar imzalamakda iyimiş neyse imzalanmış hayırlı olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Neresi algı bunun adam dillendirince imzalamışlar işte
    Cevapla
  • F b 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın işi gücü yalan senin gibi bir kitle var kitle kitleyebildigin kadar senin gibiler sorgulamaz ücbucuk senede birtane bitirdigin proje varmı diye
    Cevapla
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünyaya misafir gelmişsin öylece gideceksin, diyorki bahsettiğin proje geçen hafta imzalandı, dün imzalandı bugün imzalandı demiyor
    Cevapla
  • burak 1 yıl önce Şikayet Et
    3 yıldır bir tane yeni mero projesi yok, herif borç sınırını aştı borç için bakaknlıktan izin alır hale geldi.Ak partinin 20 yılda yapmadığı borcu 3 yıla sığdırdı?paralar nereye gidiyor?
    Cevapla
  • Mahmut Akar 1 yıl önce Şikayet Et
    Üç yıldır, Dududlu-Bostancı hattını bitiremediler. 4-5yıl önce başlamıştı.
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    O para gitti o beceriksiz Ekrem yine yiyecek parayi
    Cevapla
  • hakki 1 yıl önce Şikayet Et
    Sabredin istanbul Daha Güzel Olacak Dedin Bir Tas Ustune Tas Koymadin Eski Chp li Bedrettin Dalan ve Nurettin Sözen Dönemlerini Aratmadin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler