2 otobüs arasına sıkışan İETT şoförü hayatını kaybetti

Gaziosmanpaşa'da İETT peronunda otobüsün radyatörüne su dolduran Şoför İrfan Tunç'a, perona yanaşırken kayan İETT otobüsü çarptı. İki otobüs arasında kalan Tunç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 06.10.2022 18:07 GÜNCELLEME 06.10.2022 18:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olay, saat 11.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi Madalyon Sokak'ta bulunan İETT otobüs peronlarında yaşandı. İddiaya göre, 34 AL 7196 plakalı İETT otobüs şoförü İrfan Tunç aracını perona çektikten sonra radyatöre su doldurmak için aracın arkasına geçti.



Bu sırada durağa yanaşmaya çalışan 34 AR 8727 plakalı İETT otobüs şoförü İlhami Teker, bilinmeyen bir nedenle aracını durduramadı ve İrfan Tunç'a çarptı. Kazayı görenler iki aracın arasına sıkışan Tunç'un yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Tunç'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. İrfan Tunç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tunç'a çarpan Teker ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Otobüslerin arkasını gösterecek kamera sistemi % 100 gerekli
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediyenin düzgün çalışan bir kurumunu gösterin bu başkan seçildi İstanbul the end
    Cevapla
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    birinin freni arızalı, diğerinin hararet sorunu var , otobülerin hepsi dökülüyor, ekrem efendi gezip tozacağına otobüslerini yaptır. haram olsun verdiğimiz oylar
    Cevapla
  • vatandaş rıza.. 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin sevenlerinin başı sağolsun raçlarda bakım diye bir şey yok halk otobüsü sahipleri belediyeden araç başı 400 bin tl. alacaklıymış böyle oluncada her sefer su eksiltin araçlara yollarda su takviyesi yapmak zorunda kalıyorlar ..
    Cevapla
  • Bize ne 1 yıl önce Şikayet Et
    3 aydır halk otobüs lerı Ekremden para alamıyor ve bakım yapamıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar