Sondan kaçış yok! 18 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 18 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

GİRİŞ 07.10.2022 10:24 GÜNCELLEME 07.10.2022 12:50
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Sınır ötesinde terör örgütüne yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

'SONDAN KAÇIŞ YOK'

MSB'den yapılan açıklamada "Teröristler için kendilerini bekleyen sondan kaçış yok! Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 18 PKK/YPG’li terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek." denildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • Misafir93 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayy ne güzel
    Cevapla
  • Sibernetik 1 yıl önce Şikayet Et
    Her gün taciz ateşleri açılmalı. Düşmana rahat vermemeliyiz. Allah askerimizin yar ve yardımcısı olsun. Asker Ailelerine sabır ve dayanma gücü versin. Düşmana aman vermek yok.
    Cevapla
  • kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    maşallah
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hay maşallah sayıları artsın etkisiz hale gelenlerin ! Zaten kendi sonlarını biliyorlar sadece vaktini zamanını bekliyorlar! Rabbim kahraman güvenlik görevlilerimizin koruucularimizin hepsinden razı olsun inşallah!
    Cevapla
  • VURUNASLANLARIM 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah TSK aslanlar aslanı gözbebeğimiz ordumuz hava kara deniz tüm birimleriyle milletimizi yanınızda her zaman hissediniz dualarımız sizlerle en büyük manevi güç biliniz her daim yanınızdayız vurdukça yer gök titresin .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı