Kuzey Irak'ta PKK'ya MİT yumruğu! Hepsi etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri ve MİT tarafından PKK/KCK mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda; Irak/Gare’ de 3, Asos’ta 3 olmak üzere toplam 6 terörist etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 08.10.2022 10:33 GÜNCELLEME 08.10.2022 21:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

MİT tarafından PKK/KCK mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda; Irak/Gare’ de 3, Asos’ta 3 olmak üzere toplam 6 terörist etkisiz hale getirildi.

BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA

MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor.

Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildi." denildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    MİT'i ülke dışı operasyonları nedeniyle tebrikler. Aslında Avrupa'da ABD'de daha operasyonel halde olmalı ve Türk düşmanları "gölgelerinden korkar halde gezmeli" . Ülke içinde de "emperyalizme hizmet edenler" ne kadar zaman geçse de çıkarılıp halkın önüne konmalı kiii "MİLLETÇE gurur duyalım"...ÖRN: Uğur MUMCU.......... Eşref BİTLİS............ Adnan KAHVECİ.......... ÖZAL...... Aselsan MÜHENDİSLERİ.......Muhsin YAZICIOĞLU..... !!??
    Cevapla
  • güzel yanı 1 yıl önce Şikayet Et
    bu şeytan uşaklarının ülkemize tek olumlu katkısı silahlarımızı sayelerinde deneyerek daha da geliştiriyoruz.eksiği gediği tespit edilip daha da geliştiriyoruz.
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    ağlayın leşlerinize vatansızlar hdpkakanın dağdaki abileri kardeşleri sevgilileri de sarı torbalara girecek bir gün
    Cevapla
  • ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Üçer beşer biter mi böyle hiç, orada her ailede 10-15 terörist var bilindiği gibi...
    Cevapla
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Seyretmesi ne güzle yaa..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor