Bakan Soylu'dan HDP'li Buldan'a tepki: Aymazlık, utanmazlık, ahlaksızlık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Buldan'a verdiği yanıtta, "Aymazlık, utanmazlık, ahlaksızlık… Bebek katili Apo için yürümek, ne zamandan beri demokratik siyaset oldu?" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu'dan HDP'li Buldan'a tepki: Aymazlık, utanmazlık, ahlaksızlık
Bakan Soylu'dan HDP'li Buldan'a tepki: Aymazlık, utanmazlık, ahlaksızlık
GİRİŞ 10.10.2022 02:44 GÜNCELLEME 10.10.2022 02:44
Bu Habere 166 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın Suriye'den ayrılmasının yıl dönümünü kutlamak isteyen terör yandaşları Hakkari Yüksekova'da yürüyüş gerçekleştirdi. Provokatif yürüyüşe polis müdahale ederken yaşanan arbedede HDP'li vekil Habip Eksik yaralandı. HDP'lilerin başını çektiği yürüyüşte çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Terörist başının yeğeni Ömer Öcalan polis teşkilatını hedef aldı!Terörist başının yeğeni Ömer Öcalan polis teşkilatını hedef aldı!

BULDAN'DAN KÜSTAH SÖZLER

Yürüyüşün ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan terör örgütünün siyasi kolu HDP'nin Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, teröristbaşı Öcalan için gerçekleştirilen yürüyüşü "Demokratik siyaset" olarak nitelendirdi.

"AYMAZLIK, UTANMAZLIK, AHLAKSIZLIK"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pervin Buldan'a tepki göstererek "Aymazlık, utanmazlık, ahlaksızlık… Bebek katili Apo için yürümek, ne zamandan beri demokratik siyaset oldu?" dedi.

Provokasyona polis 'dur' dedi! HDP'li vekilin bacağı kırıldıProvokasyona polis 'dur' dedi! HDP'li vekilin bacağı kırıldı

"BU KADAR BASİT"

HDP'nin terörü kullandığını ve araçsallaştırdığını dile getiren Bakan Soylu, "Türkiye'de terörü araçsallaştırarak demokrasiyi istismarınıza asla izin verilmeyecektir. Bu kadar basit" ifadelerini kullandı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 166
  • Yozgat 1 yıl önce Şikayet Et
    Oraya bir bomba atacaktınız Idam hepsine
    Cevapla
  • Kemalist 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence kafalarına siksaydiniz daha iyi olurdu. Orada bazı kendini bilmez Kürtlerin belki kör olan gözleri açılırdı.
    Cevapla
  • Kul Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Elleriniz dert görmesin polislerim...
    Cevapla
  • isim 1 yıl önce Şikayet Et
    TBMM de Teröristler rahat bariniyor, isvecredekilerden daha rahat ve aktif ler Bunlari TBMM den söküp atacak güc yokmu.
    Cevapla
  • Bitez 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaraya gerekli müdahale etmezsen Kangrene dönüşür. haine satılmış alçaklara müsaade edersen taraftar toplar büyür demokrasinin gereği zannedilir.bu hainler chp yi milliyetçi dindar geçinenleri bile yanlarına çektı ve zillet ittifakı olarak karşımıza çıktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi