Barış Pınarı Harekatı 3 yaşında

MSB 2019'da 3 bin 700'den fazla teröristin etkisiz hale getirildiği Barış Pınarı Harekatının 3. yılı ile ilgili sosyal medyadan paylaşım yaptı. Paylaşımda 1 milyon Suriyelinin de topraklarına geri döndüğü bilgisine yer verildi.

Barış Pınarı Harekatı 3 yaşında
Barış Pınarı Harekatı 3 yaşında
GİRİŞ 10.10.2022 17:40 GÜNCELLEME 10.10.2022 17:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakanlığın sosyal medya hesabındaki mesajda, "Hudutlarımızın güvenliğini sağlamak ve Suriyeli kardeşlerimize yönelik zulme son vermek için gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'nın 3'üncü yılında tüm kahramanlarımızı selamlıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Mesajla birlikte paylaşılan infografikte harekatla birlikte 4 bin 200 kilometre alanın kontrol altına alındığı, 390'dan fazla yerleşim yerinin terörden arındırıldığı, 3 bin 700'den fazla teröristin etkisiz hale getirildiği ve 1 milyon Suriyelinin de topraklarına geri döndüğü bilgisi verildi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Tebrikler 1 yıl önce Şikayet Et
    Her yıl dönümünde böyle rakamlarla tablolarla hatırlatma yapılmalı ,çünkü insan unutuyor,hazırlayanlar iyi düşünmüşler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!