Kavga ettiği genci pompalı tüfekle vurdu

Erzincan’da bir kişi, kavga ettiği genci pompalı tüfekle bacağından vurduktan sonra araçla kaçtı. Saldırgan bir süre sonra polis tarafından yakalandı.

Kavga ettiği genci pompalı tüfekle vurdu
Kavga ettiği genci pompalı tüfekle vurdu
GİRİŞ 12.10.2022 03:47 GÜNCELLEME 12.10.2022 03:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, saat 15.30 sıralarında Buğday Meydanı arkası Karaağaç Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen İ.Ş., araçla gelerek 30 yaşlarındaki A.Y.’nin önünü kesti. Daha sonra tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kaçarak etraftaki bir lokantaya sığınmaya çalışan A.Y., saldırganın pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu bacağından vuruldu. Çok kan kaybeden genç, ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay sonrası araçla kaçan İ.Ş. ise, polis tarafından yakalanarak Asayiş Şubesine götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan A.Y.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Rasim Abiniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne mubarek bir eyalet bu Texas...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!