Ben Bu Cihana Sığmazam 5.bölüm fragmanı: Cezayir ortalığı tozu dumana kattı! Düğmeye basıyor

Ben Bu Cihana Sığmazam 5.bölüm fragmanında, ‘Oradan kimse sağ çıkmasın, özellikle Cezayir!’ çıkışı şiddetli bir fırtına kopacağının habercisidir.

GİRİŞ 18.10.2022 10:20 GÜNCELLEME 18.10.2022 10:21
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Ben Bu Cihana Sığmazam 5.bölüm fragmanında Cezayir için kurulan komployla taşlar yerinden bir kez daha oynayacak. Heyecanın verici sahnelerin dur durak bilmediği Ben Bu Cihana Sığmazam’da Suna, Cezayir’in alnına silahını dayar. Hem öfke hem kırgınlık içerisinde namluyu doğrulttuğu esnada Mercan'ın beklenmedik bir anda gelmesi üzerine olayların seyrini değişir.

Diğer taraftan Azamet ve Ömer ikilisi sevkiyatı patlatırken, Cezayir ise operasyon için düğmeye basar. Leyla’nın Cezayir’i evden kovması gerilimi tavan yaptırırken, Gülendam’ın ise kayıtsız kalmayıp Leyla’ya restini çekmesi göze çarpar.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir’in Yakup’un mekanını basması ve 17 yıl sonra tekrardan masayı toplayarak kaldıkları yerden devam etmesi dikkatleri çeker.

20 Eylül’den beri Güzel Adamlar imzasıyla yayın macerasını sürdüren, proje tasarımını ve yapımcılığını Onur Tan ile Oktay Kaynarca’nın yaptığı Ben Bu Cihana Sığmazam 5.bölümüyle 18 Ekim Salı tarihinde saat 20:00’da ATV’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ya, millet nasıl izliyor bunu hayret
    Cevapla
  • mustafa kara 1 yıl önce Şikayet Et
    boş bir uğraş olmuş neden büyük beklenti içine girdiler onu da anlamadım,bu senaryo ve oyunculukla mı büyük beklenti içine girdiniz,ruhsuz bir dizi zaten saatinde izlemiyorum çok sıkıldığım için sonra internetten sardırarak baktım 2 kere tırt devamı gelmez bu işin
    Cevapla
  • Savaş zamani 1 yıl önce Şikayet Et
    Rezalet replikler saçma sapan zekadan yoksun
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    tam bir fiyasko. artık bu senaryolara rtük el koymalı. ne ahlaki, ne dini hiç bir konu yok.
    Cevapla
  • ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın şu televizyon ekranını, kitap okuyun sizlere yeni bir şeyler katacak faaliyetler yapın. Ancak bu şekilde kaliteli toplum olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır