Sınır ötesinde öldürülen terörist sayısı 9'a yükseldi

TSK ile MİT'in koordineli düzenlediği operasyonda Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 2, Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde 4, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 3 terörist etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 12.10.2022 17:32 GÜNCELLEME 12.10.2022 17:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Milli İstihbarat Teşkilatımızın koordineli çalışması sonucu Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam edeceğiz" ifadeleri kullanıldı.

HAKURK VE PENÇE-KILIT BÖLGELERINDE 4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

MSB''den yapılan açıklamada "Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız neticesinde Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.

Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız…

SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terörle mücadelesi gece gündüz, dağ bayır demeden kararlılıkla devam ediyor. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi."

 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Azrail 1 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbakır annelerin sesini duyanlar dönsün,PKK yalanlarına kananlar yollarından dönsün diğerlerini asıl domuzları gömeceğiz ebediyyen... lakin hak iddia ettikleri o kutsal saydıkları topraklar bile onları geri kusacak,ne bu dünyada nede ahirette yeriniz yurdunuz yok,yatacak yeriniz dahi olmayacak dolayısıyla...zamanı geldiğinde anlarsınız..!!!
    Cevapla
  • AHMED 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür.Rabbimiz hainlere fırsat vermesin.
    Cevapla
  • ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Can ataklı :) kudurmaya devam etsin.
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah kolaylık versin elleriniz ayaklarınız dert görmesin Rabbim sizleri korusun inşallah! Temizlik imandandır!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular