Kuruluş Osman 101.bölüm fragmanında Osman'dan tokat gibi sözler! Lafı yapıştırıyor

Kuruluş Osman 101.bölüm fragmanında Alaeddin’in kaçırıldığını öğrenen Osman Bey, ‘’Eğer benim evladımın kılına dahi zarar gelirse, hepinizi yerle yeksan ederim’’ diyerek meydan okur.

GİRİŞ 21.10.2022 08:52 GÜNCELLEME 21.10.2022 08:52
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 101.bölüm fragmanında hain plan sonucu kaçırılan Alaeddin, ‘’Ne ben düşman elinde esir kalırım ne de babam sizin tuzağınıza düşer’’ çıkışına imza atarak kimseye pabuç bırakmaz. Kime hizmet ettiklerini bilmediğini lakin karşısına çıkmaya devam ettikleri müddetçe kökünü kazıyacaklarının altını çizen Osman Bey koşullar neyi gerektirirse gerektirsin kararlılığını sürdürür.

Kantakuzenos’un intikam planını devreye soktuğu ve casus düşmanların ise obaya sızdığı Kuruluş Osman’da Osman Bey pusuya düşürülen Orhan Bey’e yapılanların bedelini ödetmişti. Geçtiğimiz bölümde pes etmeye asla niyeti olmayan Osman Bey, zorlu düşmanlarıyla meydanda cenk edip heveslerini kursaklarında bırakırken bir yandan da şehitlerin intikamı için Olof’un karşısına dikilmişti.

Oyuncu kadrosunda; Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Burak Özçivit (Orhan Gazi), Seda Yıldız (Şeyh Edebali), Özge Törer (Bala Hatun), Nihat Altınkaya (Olof), Çağrı Şensoy (Cerkutay Alp), İpek Karapınar (Frigg), Rüzgar Aksoy (Turgut Alp), Yiğit Uçan (Boran Alp) gibi isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman 101.bölümüyle 19 Ekim Çarşamba tarihinde saat 20:00’da ATV’de yayınlanacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim yanlışımız şu; tarihi bu tarz dizilerden öğrenmek istememiz. Bu diziler bize tarihimizi anlatmaz, anlatamaz . Anlattığını düşünen varsa yanılıyor. Öğrenmek isteyen kaynaklardan öğrenmeli. Bir de bu dizi Dirilişin yanından bile geçemez.
    Cevapla
  • süleyman süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    size katılıyorum reyting uğruna gerçek tarih sapıtılıyor
    Cevapla
  • Esat Yanık 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle rezalet. Kim izliyor bu diziyi.
    Cevapla
  • Şarkışla 1 yıl önce Şikayet Et
    bir tarih bu kadar reyting ugrana basitlestirilmez igren bir film ve basrol oyuncucu rolunu yapamayan dirilis kadar tutulmadi
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Osman Gazi Osmanlı’yı zaten Vikinglerle savaşaraktan kurdu ya. Ters dönü adam mezarında ters. Sırf Reyting uğruna tarihi çarpıttılar, tarih bilmeyen herkeste gerçek sanıyor. Koskoca devlet kuran beyin oğullarını kim nasıl kaçırsın Allah aşkına ya ? Osmanlı kaçırılan çocukları ve kadınları kurtararak mı kuruldu ? Hadi Moğollar’ı, Bizanslıları anladım da Vikingler ne alaka ? Odin’in ve Valhalla’nın adı geçmeye başladığına göre yakında Kuruluş ekibi Marvel’dan Thor’u, Loki’yi, Hela’yı, Heimdall’ı ve hatta tüm Asgard’ı transfer ederler.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar mahvettiler tarihi. Yakında dizi de Osman Gazi’ye İstanbul’u da fethettirirlerse hiç şaşırmam.
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş sen beni yanlış anladın sadece yanlışlık Vikingler mi bu dizi ilk bölümden tut son bölüme kadar tarihi yanlışlarla dolu çok şükür tarihimide iyi bilirim benim yaptığım yorum senle değil bu diziyi bu hale getiren yapımcı ve senaristi ti ye almaktı
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerde var göstersene. Sırf yorum olsun diye yazmaktan hiç sıkılmıyor musunuz ? Osman Gazi hangi tarihte Vikinglerle savaştı ? Yazdığın yorumda gram mantık yok zorlama bence. Osman Gazi hiçbir zaman Vikinglerle savaşmadı nokta. Bilmiyorsan aç oku
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen tarihi hiç bilmiyon be kardeş daha saylonlular (50 li yaş bilir Galactica dizisinden) hatta predatör lede savaşmış Osman bey sonra da çıkıp tarihi değil bunların hepsi tarihte var
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ocak itibari ile bitmesi gerekiyor dafa fazla uzamaz insallah hersey tadinda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..