Bartın'da yaralanan madenciler hakkında başhekimden açıklama

Bartın'daki maden kazasında yaralanan madenciler hakkında Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit açıklamada bulundu.

Bartın'da yaralanan madenciler hakkında başhekimden açıklama
Bartın'da yaralanan madenciler hakkında başhekimden açıklama
GİRİŞ 15.10.2022 15:31 GÜNCELLEME 15.10.2022 15:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bartın’da maden patlamasında yaralanan işçilerden 6'sının tedavisinin İstanbul'daki Başakşehir Çam Sakura Şehir Hastanesi yanık yoğun bakımda devam ediyor. Taner Şen, Ayhan Akgün, Erol Bulduk, İzzet Ak, Remzi Taşkömür ve İbrahim Çeliktaş’ın yakınları amfide bir araya geldi. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör  Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, hasta yakınlarını hastanede ağırlayacaklarını belirtti. Yaralıların son durumu hakkında bilgi verdi. 

"5 HASTADA YANIKLAR VAR, ZAMANA İHTİYAÇ VAR"

Yiyit, "Dün gece geldiğimden beri ekip olarak ayaktayız. Güzel haberler vermek için uğraşıyoruz. Öncelikle uzun soluklu bir sürecimiz olacak. Hastalarımızı yanık ünitesinde takip ediyoruz ama yoğun bakım kısmında yanık ekibimiz de takip ediyor. Bizler maksimum tedavi vereceğiz. Siz dua edeceksiniz. Belli bir zamana ihtiyacımız var. Hastalarımızın 5 tanesinde yanıklar var. Bir tanesi karbonmonoksit zehirlenmesi o yüzden hiperbarik oksijen alıyor. Durumu iyiye gidiyor. Diğer hastalarımızın zamana ihtiyacı var. Dışarıdan görmediğiniz yaralar. Uzun süre sıcak havaya teneffüs ettiler o yüzden vücudun içindeki tahribatın etkisini bilmiyoruz. Antibiyotiklerini veriyoruz" dedi.

Hasta yakınlarının hastanede kalacaklarını açıklayan Yiyit "Sizin için kalacak yerler organize ettik. Size bazı kartlar vereceğiz. Kişiye özel kartlar tanımlayacağız. Onun dışında sizin bekleyeceğiniz bir alan oluşturmaya çalışıyoruz. Şimdi hocamız pansumanları yapıyor. Bir yakını hastasıyla görüştüreceğiz." diye konuştu.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Dualarımız sizlerle Rabbim şifa güç kuvvet versin
    Cevapla
  • Oğuz ortacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet,hükümet ne kadar güçlü 30-40 sene öncesini bir hatırlayın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım! Devletimize Milletimize zeval vermesin, bir daha böyle acılar göstermesin. Böyle ortamlardan nemalanacaklara da fırsat vermesin.
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    bu elim faciada hayatını kaybeden emek işçilerine Allahtan rahmet ailelerne sabırlar yaralılara şifalar diliyorum bu faciadan rant elde etmek için çeşitli pravakasyonlar yapıp insanları galeya getirmek isteyen vatansızlarıda Allaha havale ediyorum bu kan emicileri Allah bildiği gibi yapsın sevdkleriyle sınasın inşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun cümlenizden
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, 3 İsrail askerinin öldürüldüğü anları paylaştı!
Slovakya Başbakanı Fico’ya suikast anının görüntüsü ortaya çıktı!