İlklima Naz'ın şüpheli ölümü! Mektup ortaya çıktı, 2 kişi gözaltında!

Samsun'un Atakum ilçesinde, tabanca ile vurularak öldüğü belirlenen 20 yaşındaki İlklima Naz'a ait bir mektup ortaya çıktı. Mektupta adı geçen iki şüpheli gözaltına alındı.

İlklima Naz'ın şüpheli ölümü! Mektup ortaya çıktı, 2 kişi gözaltında!
İlklima Naz'ın şüpheli ölümü! Mektup ortaya çıktı, 2 kişi gözaltında!
GİRİŞ 16.10.2022 19:06 GÜNCELLEME 16.10.2022 20:50
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Samsun'un Atakum ilçesinde tabanca ile vurularak öldüğü belirlenen İlklima Naz Akbörü'ye (20) ait mektup ortaya çıktı. Mektupta adı geçen D.S. (27) ile A.S. (20) isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Olay, dün sabah saatlerinde Körfez Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde meydana geldi. Burada hareketsiz yatan kişiyi fark edenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarla gelen ekipler, yerde yatan kişinin başından tabanca ile vurularak öldüğünü belirledi.

Cesedin İlklima Naz Akbörü'ye ait olduğunu tespit eden ekipler, yanında bir de tabanca buldu. Akbörü'nün cenazesi, otopsi sonrası memleketi Tokat'ın Almus ilçesine gönderildi.

YAZDIĞI MEKTUP ORTAYA ÇIKTI

Olay ile ilgili çalışma başlatan polis, İlklima Naz Akbörü'ye ait bir mektup buldu.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Mektupta adı geçen D.S ve A.S. isimli 2 şüpheli, gözaltına alındı.

Akbörü, mektubunda bu kişilerin ölümünden sorumlu olduğunu yazdığı öğrenildi.

''BU KEZ KİMSE TUTAMAYACAK''

Bu arada İlklima Naz Akbörü'nün sosyal medya hesabından, ''Bu kez kimse tutamayacak, kimse tutmadı da zaten'', ''Öldürdün çiçeğini'' ve ''Beni kendimden kurtar'' paylaşımları yaptığı ortaya çıktı.

Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • antılaıkbükücü 1 yıl önce Şikayet Et
    su testisi su yolunda kırılmış ona buna inanırsan lüks yaşm peşinde koşarsan olacağı budur
    Cevapla
  • YKC 1 yıl önce Şikayet Et
    Karadeniz'in incisi Samsunumuzu mahvettiniz. Samsunluyum demeye utanır olduk. Kozmopolit bir şehir olduk. İpini kıran Samsun'a geldi , cezalarda yeterince caydırıcı olmayınca maalesef sonuç bu
    Cevapla
  • İdo1 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan arabayla giderken bir uçurum levhası görse bunu kaale almadan yoluna devam etse sonuç malum iken kim sorumlu olur.
    Cevapla
  • Levent 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey yüce ADALETİN sahibi ALLAH, hım bu yaratığın canları bu noktaya getirenler sebeb olanları , sonsuz adeleti ayakta tutan RABİM hükme semavati velard LAİLLAHEİLLAH GALİBEİLLALLAH İNŞALLAH bu canları bu noktaya getirenleri evini Barkın ailesi işi kendisini kimler ise Ebu leheb gibi yap onları ey sonsuz ALLAH'IMMM
    Cevapla
  • Cevdet 1 yıl önce Şikayet Et
    İntihar eden sonsuza dek cehennemde kalır seklindeki yorumları çok saçma buluyorum cennet ve cehennem konusunda çok bilgiliyiz maşallah. Şöyle bir soru sormak istiyorum; "bir kişi intihar ettiğinde onun canını kim almıştır?" Bunu şundan dolayı soruyorum Allahın verdiği canı ancak Allah alır bundan şüphemiz yok. Peki intihar edenin canını haşa Allah almiyormu? Allahını verdiği canı kendisi aldığı için mi cehennemlik oluyor. Maalesef kesin ve ebedi cehennemlik diyenlerin inançlarından şüphe ettiğimi söylemek isterim. Çünkü Allah'in sonsuz kudretini inkar ettiklerinin farkında değiller.
    Cevapla
  • sıla 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuranı Kerimi biraz okusaydın bu kadar cahıl kalmazdın...tek eksiğimiz Kuranı okumak ve Rabbimizin ne dediğini anlamak....
    Cevapla
  • Bermazlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Haksız yere bir insanın canına kıyan (buna kendi canıda dahil )tüm insanlığı öldürmüş gibidir ayetini nereye koyacağız peki..Cenabı Hak Bu ayette bize ne anlatıyor acaba.lütfen bilgi sahibi olduğumuz konuda konuşalım.bana göre bu haksız bana göre bu yanlış diyeceğimize Allah(cc) bu konuda nediyor ana bakalım..
    Cevapla
  • yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    İntihar etmek, küfre yakın çok büyük günah olduğu için, ölürken dayanılmaz acılara maruz kalınır. Ölüm acısı, sanıldığı gibi bir an değildir. İntihar edince ahirette de daha büyük acılara girilir. Ahiret sıkıntıları dünya sıkıntıları gibi değildir. Çok ağırdır. Dünya sıkıntılarına dayanamayıp intihar eden, ölüm acısına ve ahiret sıkıntılarına nasıl dayanır? İntihar eden, dirilene kadar intihar acısını duyar. Kendini öldürmek, başkasını öldürmekten daha büyük günahtır. Kur’an-ı kerimde mealen buyuruldu ki: (Kendinizi öldürmeyiniz!) [Nisa 29
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'