Sahipsiz köpekler dehşet saçtı: 41 hayvan telef oldu

Bursa'da sahipsiz köpekler bir çiftlikteki hayvanlara saldırdı. 41 küçükbaş hayvan telef oldu.

GİRİŞ 16.10.2022 11:21 GÜNCELLEME 16.10.2022 11:46
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Bursa'da bir çiftlikteki 41 küçükbaş hayvan, sahipsiz köpeklerce telef edildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesine bağlı Gümüştepe Mahallesi'nde Mustafa Sevim ve Hüseyin Akça'ya ait çiftliğe giren yaklaşık 30 sahipsiz köpek, burada bulunan keçi ve koyunlara saldırdı.

Çiftlik sahipleri köpekleri kovalayarak uzaklaştırırken bazıları gebe olduğu belirtilen küçükbaş hayvanlardan 41'i telef oldu.

Telef olan hayvanların iş makinesiyle açılan çukura gömüldüğü olayla ilgili Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile belediye yetkilileri de çiftliğe gelerek inceleme yaptı.

Mustafa Sevim, hayvanları kontrole geldiklerinde durumu fark ettiklerini söyledi.

Yaklaşık 30 köpeği küçükbaş hayvanların bulunduğu alanda gördüklerini belirten Sevim, "Köpekler bizim bağrışmalarımızı duyunca uzaklaştılar ama halen çiftliğin etrafındalar. 41 hayvanımız telef oldu. Birçoğu gebeydi, 2-3 ay içinde yavrulayacaktı. Köpekler, hayvanlarımızı parçalamışlar. Çok üzücü bir durum." dedi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hayvan hakları insan haklarına galip.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Cana mala zarar veren bu hayvanların katli vacip.Kime sorarsanız sorun.Dinen izin çıkar
    Cevapla
  • it vuran 1 yıl önce Şikayet Et
    O köpeklerin tamamı telef edilmeli. Birkaç tanesini yeseler eyvallah da keyfi yere öldürme duygusuyla daha çok zarar verirler acı çektirmeden öldürmek lazım.
    Cevapla
  • HAKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    mal sahibi şimdi kandavalı gibi olacak boş gezen her köpek onu düsmanı bende olsan her gördüğümü yok ederdim kolaymı 41 can nakite vursan nerdeyse 100 bin tl
    Cevapla
  • M. Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Koyunlar benim olsaydı, silahla nöbet tutar, yaklaşan köpeği vururdum. Hayvan hakları savunucularını da, sopayla...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!