Madencilerin son fotoğrafları! Yürekleri sızlattı

Her gün olduğu gibi aileleriyle vedalaşıp evlerinden çıktılar. Ama ne yazık ki bazıları için son vedaydı. Amasra'daki maden kazası sırasında mesaide olan işçilerin son fotoğrafları ortaya çıktı.

Madencilerin son fotoğrafları! Yürekleri sızlattı
Madencilerin son fotoğrafları! Yürekleri sızlattı
GİRİŞ 16.10.2022 19:30 GÜNCELLEME 16.10.2022 20:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bartın'ın Amasra ilçesinde Türkiye Taş Kömür İşletmeleri Amasra Müessesesi'nde meydana gelen patlamada 41 maden işçisi hayatını kaybetti.

Kimi telefonla konuşuyor, kimi birbiriyle sohbet ediyordu. Maden işçileri mesaiye giderken minibüste çekildi bu fotoğraf.



Onlar işlerinin başına geçtikten kısa bir süre sonra patlama oldu. Bu fotoğrafta sol tarafta bulunan Erol Bulduk, yaralı halde madenden çıkarıldı. İstanbul'da tedavi altına alınan Bulduk'un durumu kritik.



Bu kare ise son bir haftaya ait. Ne yazık ki fotoğraftaki madencilerden bazıları şehit oldu. Onlardan geriye gülümseyerek poz verdikleri bu resim kaldı.



Madencilerin 3 gün önce bir programda bir araya geldikleri belirlendi. 3 gün önce sendika toplantısına katılan 28 işçinin bir aradaki son fotoğrafında, “Remzi Özçelik, Yasin Çelik, Rasim Bulut, Orhan Altun, Ali Doğru, Selçuk Ayvaz, Mehmet Kara, Aziz Köse, Ercan Akdeniz, Enes Aydın, Murat Ergin, Rıdvan Acet, Fikret Kansız, Mustafa Çelik, Deniz Baykal, Ramazan Özer, Şuayip Okul, Yener Saygın, Berkay Pınarcıoğlu, Gökhan Mercan, Emrah Kaval, Serkan Nakaş, Sabri Akdere, Murat Öztan, Serhat Kahraman, Suat Demirkıran, Güldal Serenli ve Emrah Kaya” yer aldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    cidden soruyorum işi bilen varsa bu olayın sorumlusu kim.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Rahmet eylesin ailelerine sabır versin
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
    Cevapla
  • Yörükobalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Elim grüzû patlamasın da Şehid ola tüm kardeşlerime Rabbim Rahmet eylesin Mekânları Cennet mâkamları âlî olsun Şehidlik mâkamında Hz peygamberimize yakın nâîm Cennetleri karşılasın İňşaallah!?! Tüm geride kalan aile etraflarına da sabırlar versin!!!.Devletimiz Cumhuruyla ve tüm ekibiyle orada v e hasttaneye hiç yalnız bırakmadı!? Bundan böyle geride kalanlarda yaknız olmayacak Cum hu run Sözü var!!!Türkiye mı zin bâşı sağolsun!!!!!
    Cevapla
  • M.T 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurulan kazı teknolojisinin hangi ülkeden alındığı belli olunca güvenilmemesi gerektiğini anlamamız çok zor olmamalı. Bugün Şi Cing Ping kendi ülkesi çıkarına 50 kez vurguladığı "güvenlik" kavramından anlaşılması gereken de bizim işçilerimizin güvenliğini yerli-milli teknolojilerle kendimiz sağlamak mecburiyetindeyiz. Elin adamı demek istiyor ki "Önemli yerlerde başka(dost olmayan) ülke teknolojisini kullanmamalıyız."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltı sayısı arttı
Portekizli siyasetçiden Türklere hakaret