Altun'dan Yunanistan'a tepki: Devlet ciddiyetine davet ediyoruz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Yunanistan’ın Göç ve Sığınmadan Sorumlu Bakanı Notis Mitarachi’nin paylaşımlarına tepki gösterdi.

Altun'dan Yunanistan'a tepki: Devlet ciddiyetine davet ediyoruz
Altun'dan Yunanistan'a tepki: Devlet ciddiyetine davet ediyoruz
GİRİŞ 16.10.2022 21:00 GÜNCELLEME 16.10.2022 21:00

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Yunanistan’ın Göç ve Sığınmadan Sorumlu Bakanı Notis Mitarachi’nin paylaştığı yalan içeriklerle ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Yunan yalan haber makinası yine devrede…Türkiye’yi kendileriyle karıştıran Yunanistan'ın Göç ve Sığınmadan Sorumlu Bakanı, paylaştığı yalan yanlış içeriklerle ülkemizi zan altında bırakmaya çalışmış. Yunanistan, bu beyhude ve ciddiyetten uzak çabalarıyla, kişisel eşyalarını gasp edip sınır dışı ettiği mültecilerin fotoğraflarını yayınlayarak, bu mazlumların haysiyetine bile saygısı olmadığını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

DEVLET CİDDİYETİNE DAVET EDİYORUZ

Yunan makamları önce Frontex ile suç ortaklığı yaparak, Ege'de boğulmasına neden olduğu bebeklerin, Meriç'te soyup kemerle dövdüğü, donarak ölmesine neden olduğu insanların hesabını vermelidir. Yunanistan’ı mültecilere karşı takındığı insanlık dışı tavırdan bir an önce vazgeçmeye, Türkiye’ye yönelik temelsiz, asılsız suçlamalara son vermeye ve devlet ciddiyetine davet ediyoruz.”

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...