Teşkilat 52.bölüm fragmanında Zeynep yaşayacak mı? Korkut'u ağır bir imtihan bekliyor

Teşkilat 52.bölüm fragmanında düzenlenen silahlı saldırıda Zeynep kurşunların hedefi olur ve ambulans aracına bindirilerek apar topar hastaneye sevk edilir.

GİRİŞ 21.10.2022 09:51 GÜNCELLEME 21.10.2022 09:52
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Teşkilat 52.bölüm fragmanında Korkut’un kız kardeşi Zeynep hain operasyon sonucunda ölümün kıyısına sürüklenir. Hiç ummadığı bir anda silahlı saldırıya uğrayan Zeynep’e namludan çıkan mermi isabet eder.

Teşkilat yeni bölüm fragmanında gözlerinin önünde kardeşine kurşun saplandığını gören Korkut endişeye kapılır ve ‘Söz bitti artık Efkar Baba. Gün, alçakların kellesini alma günüdür!’ çıkışına imza atar. Hiç vakit kaybetmeden hastaneye kaldırılan Zeynep’in hayat mücadelesini kazanıp kazanmayacağı akıllarda soru işareti bıraktırır. Hande Dilan Hancı'nın üçüncü sezonun başından beri üstlendiği Zeynep karakterinin hikayesinin bitip bitmeyeceği gelecek hafta yayına girecek yeni bölümde netlik kazanacak.

7 Mart 2021 tarihinden beri Tims&B Productions imzasıyla TRT1 ekranına gelen, oyuncu kadrosunda Deniz Baysal Yurtçu, Murat Yıldırım, Turgut Tunçalp, Yunus Emre Yıldırımer ve Levent Can gibi isimlerin bulunduğu Teşkilat 52.bölümüyle 23 Ekim Pazar tarihinde saat 20:00’da yayınlanacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Eski sezonları izlemezdim sırf serdara gıcık olduğum için.. Bu sezon o gitti diye izliyorum.. Ramo izleyen biri olarak diyebilirim ki Murat Yıldırım daha yeni ısınıyor diziye.. Serdarcılar izlemesin, o gitti diye izleyen binlerce yeni kişi var..
    Cevapla
  • bayrak ve vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi başrol oyuncuları diyorsunuz ben kendi adıma kahraman şehitler diye hitap ediyorum onlar Şehit düştü arkadaşlar onlar şehit düşünce yerlerine başka kahramanlar başka yiğitler gelecek dizi olarak izlemeyin MİT kurumunun önemini izleyin Teşkilatın nasıl işlediğini izleyin.İyi seyirler.
    Cevapla
  • bayrak ve vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar dizi harika ilerliyor siz kusur buluyorsunuz ama Total ve ABC reyting sıralamasında 1.sırada bu nasıl oluyor peki adı üzerinde MİT başka nasıl ilerleyecek sokak kavgaları üzerinden Harley'in yanındaki sarı adama ulaşacaklar çünkü Korkut ve Efkar babanın Halim''in katilinin oğlu sarı adam ile işbirlikçi MİT Selin üzerinden babasına ulaşacak bekleyin güzelim diziye yazık etmeyelim.
    Cevapla
  • alidai 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sezonda diziki ekip ruhu yok öyle görüyorum önceki sezonlarda ekip ruhu ekip çalışması vardı bence diziye acilen takviyeler yapılıp ekip çalışması ortamı yaratılmalı dizide önceki ruh yok
    Cevapla
  • Burhan Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Başarılı bir dizi emeği geçen herkese teşekkürler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Prensipte anlaşıldı
Devletimizin Kuzey Siyaseti İlham Alınan Kavrama Dair