İzmir'de akaryakıt operasyonu! Tam 1 milyon litre

İzmir’in Torbalı ilçesinde polis ekiplerince 2 depoya düzenlenen operasyonda, ele geçirilen 1 milyon litre karışımlı akaryakıt, bulunduğu depolardan imha edilmek üzere taşınıyor.

GİRİŞ 18.10.2022 06:32 GÜNCELLEME 18.10.2022 09:25
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, araçlarda yakıt olarak kullanımı halinde aracın motor aksamına ve tüketimi sonucu ortaya çıkan gazlarla çevreye ciddi zararları bulunan karışımlı akaryakıt satışı ve dağıtıcılarına yönelik çalışma başlatıldı.

Ekipler tarafından Torbalı ilçesinde kaçak akaryakıt ürünlerinin depolandığı belirlenen 2 depoya operasyon düzenledi. Depolarda yapılan aramada; 1 milyon litre karışımlı akaryakıt ele geçirildi.

Olayla ilgili 5 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken, Ö.G. adlı şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İMHA EDİLECEK
Polis ekipleri tarafından 2 depoya yapılan operasyonda yakalanan 1 milyon litre karışımlı akaryakıt, bulunduğu depolardan imha edilmek üzere taşınıyor.

Öte yandan, gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • halıl 1 yıl önce Şikayet Et
    ımha edılmez..bu ne bolluk..ıhtıyacı olanlara verın..çıftçıye verın sanayıde kullanıolsın..muhakkak ınsanların işine yarar..ımha etmeyın akıllı olun..teknık elemanlara sorun onlar sızlerı yönlendırırler..
    Cevapla
  • Bersoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne diye imha ediliyor dağıt gitsin yada belediyelere verin yada çiftçiler dağıtın gitsin
    Cevapla
  • akar 1 yıl önce Şikayet Et
    imha ne demek, resmi kurumlarda yakıt olarak kullanılsa daha iyi olmazmı günahtır. fioloil yakan bir sürü resmi kurum var.
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Motor aksamına ciddi zararları olur ibaresi gözünüzden kaçmış olmalı zira ucuz yakıt alcaz diye sanayiye gitmeyelim
    Cevapla
  • KaraBela 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun arkasındaki SİYASİLER kimler onlarında AFİŞE edilmesi lazım bu basit bir kaçakcılık değil.
    Cevapla
  • konya 1 yıl önce Şikayet Et
    imha edeceğinize citcilere verin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!