Rus milyarder Abramoviç İstanbul'da görüntülendi

Bebek’te objektiflere takılan ünlü milyarder Roman Abramoviç, gazetecileri görünce Boğaz keyfini yarıda kesti

Rus milyarder Abramoviç İstanbul'da görüntülendi
Rus milyarder Abramoviç İstanbul'da görüntülendi
GİRİŞ 18.10.2022 07:18 GÜNCELLEME 18.10.2022 07:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rus oligark Roman Abramoviç, İstanbul'u çok sevdi! Rusya-Ukrayna savaşından etkilenen Rus oligark Roman Abramoviç, Türkiye'ye ziyaretlerini artırdı. Bir süredir İstanbul'a gelip giden Rus milyarder, önceki gün Bebek'te görüntülendi.

Görüşmeler yapmak için İstanbul'da bulunduğu öğrenilen Abramoviç'e yakın korumaları eşlik etti. Korumalar, görüntü alınmaması için kameraların önüne geçmeye çalıştı. Rahatsız olduğu her halinden belli olan Abramoviç, aracına binmek için karşıdan karşıya geçerken trafikte kısa süreli sıkışıklık yaşandı. Ünlü milyarderin Boğaz keyfi kısa sürdü. 

 

KAYNAK: GÜNAYDIN
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Rus Elon 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya'nın Elon Musk u, Bu demek oluyor ki Ruslar Türkiye'de Ciddiy yatırım yapacak. Rusya Avrupa'ya kapıları dalarken Avrupa Rusya'ya kapattı, Avrupa'da iş yammak, kar etmek imkansıspaştı, Avrupa standartlarında ucuz bir Türkiye Rus yatırımcının işine gelir. Dayanışmanın artması da Türkiye'nin işine gelir, İş sömürüye dönmedikçe efsane oluşturabilir. Haliyle roman abromoviç. İnsafı elden bırakmamalı, zaten Ruslar Türk işadamlarına çok kazanma fırsatı vermez, biraz ilerleyince Rus mafyası çöker.
    Cevapla
  • Karapara 1 yıl önce Şikayet Et
    Öylede türk ihracatına darbe vurabilir iyi tartmak lazım avrupamı rusyamı istiyoruz sanki gizli bir amborgo uygulanıyor gibi geliyor bu durum dışa vurursa açık amborgaua dönerse ne vize verirler nede tırlar gider
    Cevapla
  • Tsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Urkutmeyin.. adamda para gani. Ne yaparsa yerliden daha çok işçi hayatına ve sağlığına dikkat eder.
    Cevapla
  • Tuzla 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce kulubunu almaya gelmis
    Cevapla
  • Vazgeç gönlüm 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın adamı parası var memleketimizde esnafa sağa sola faydası olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den İran'a tepki: Yaptıkları hoş değil
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama