TRT yapımı için nefesler tutuldu! Bandırma Füze Kulübü film severlerle buluşuyor

Başrollerini Deniz Can Aktaş, Alina Boz ve Erkan Koçak Köstendil’in paylaşacağı TRT Ortak yapımı Bandırma Füze Kulübü 21 Ekim Cuma tarihinde beyaz perdede seyircisiyle buluşacak.

GİRİŞ 26.10.2022 16:41 GÜNCELLEME 26.10.2022 16:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Ömer Faruk Sorak’ın oturduğu ve yapımcılığını ise Mustafa Uslu’nun üstlendiği Bandırma Füze Kulübü için geri sayım başladı. Mert Dikmen, Mustafa Uslu ve Ayberk Olgay’ın senaryosunu kaleme aldığı, Bandırmalı lise öğrencilerinin gerçek hikayesini gözler önüne serecek Bandırma Füze Kulübü 21 Eylül Cuma tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin uzay yarışına başlangıcını konu olarak işleyecek TRT ortak yapımı Bandırma Füze Kulübünün oyuncu kadrosunda; Erkan Kolçak Köstendil, Alina Boz, Öykü Gürman, Denizcan Aktaş, Aslı Bekiroğlu, Altan Erkekli, Atay Yıldız, Görkem Sevindik, Gökhan Yıkılkan gibi iddialı isimler yer alacak.

1950’lerin sonunda, ilk defa uzaya füze gönderen ülkeler arasına girmemizi sağlayan liseli gençlerin yaşantısından beyazperdeye uyarlanacak. Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir lise kulübü olarak başlayan, Amerika ve Rusya’yla amatör uzay yarışına girecek kadar gelişen ve ülkemizin tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir topluluğu ele alacak.

Bandırma Füze Kulübü Filminin Konusu Nedir?

1957’de Sovyetler’in Sputnik Uydusu’nu uzaya yollamasının ardından lise öğrencisi Umut’un gökyüzüne ve fezaya ulaşma hayalleri yeniden yükselir. Umut, kız arkadaşı Leyla, can dostları Hasan ve Mustafa, klarneti ile Bandırma’nın neşesi Çingen Necati ile birlikte kurduğu Bandırma Füze Kulübü ile gökyüzüne, oradan fezaya ve sonunda büyük aşkı Leyla’yı kaybedeceği dünyanın öbür ucu NASA’ya uzanan bir yolculuğa çıkar.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Süleyman Akgül 1 yıl önce Şikayet Et
    yıllar yıllar önce seyretmiştim güzel filmdi. Ekim Düşü nün kopyası sanırım
    Cevapla
  • çok yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    vergilerimizle boğazda villalarda yaşayan oyuncuları mankenleri zengin edip durun. yazık yazık
    Cevapla
  • serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    bandırma roket kulubu adlı kitabı var muhakkak okuyun derim film de inşallah kitabı kadar güzeldir.
    Cevapla
  • Molla Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Gençlere bu tip filimler ile örnek olamak lazım, uzun zamandır sinemeya gitmemiştim, inş bu filme gideceğim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor