Mahkum dizisinden sitem ettiren karar! İzleyicisinden tepkiler gecikmedi

2 sezondur yayın macerasını sürdüren Mahkum dizisi için takipçilerinin tepkisini çekecek bir karar alındığı ileri sürüldü. İddialara göre, 14 Aralık 2021’den bu yana ekranlarda varlık gösteren Mahkum final yapan diziler kervanına katılacak.

Mahkum dizisinden sitem ettiren karar! İzleyicisinden tepkiler gecikmedi
Mahkum dizisinden sitem ettiren karar! İzleyicisinden tepkiler gecikmedi
GİRİŞ 27.10.2022 17:00 GÜNCELLEME 27.10.2022 17:00
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Asena Bülbüloğlu’nun yapımcısı olduğu Mahkum dizisi 2.sezonda beklenen etkiyi bir türlü yakalayamadı. Reytinglerde parlak sonuçlar kaydedemeyen Mahkum dizisi için geri dönüşü olmayacak bir karar alındığı söylentisi yayıldı.

Oyuncu kadrosunda; İsmail Hacıoğlu (Barış Yesari), Gökçe Eyüboğlu (Giryan Tekin), Melike İpek Yalova (Büge Yesari), Onur Tuna (Fırat Bulut) gibi isimlerin yer aldığı Mahkum dizisi 2.sezondan itibaren ciddi bir izleyici kaybı yaşamıştı. Yapılan kurtarıcı hamlelere rağmen toparlanamayan Mahkum yapımının final yapacak diziler listesine adını yazdırdığı iddiası ortalığı çalkaladı.

Uğraş Güneş’in senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda Özgür Sevimli’nin oturduğu Mahkum dizisinin umduğunu bulmadığı için yayından kaldırılacağı iddiası ileri sürüldü. Yine aynı iddialara göre, şimdiye kadar 29 bölüm yayınlanan Mahkum projesinin 31.bölümde ekran macerası sona erecek. Ancak konuya yönelik yapımcı tarafından şu an için henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Berbat bitsin ....
    Cevapla
  • Menesa 1 yıl önce Şikayet Et
    Lutfen bitmesin MAHKUM COK SEVİYORUZ BENCE COK GUZEL DIZI OYUNCULAR BAYILIYORUM
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı troller Fox TV'DE yayınlanan dizileri izlemeden. Beğenmedim diyorlar. Dikkate alınmasın, lütfen, Onlar beni sinirden sarhoş ediyor.
    Cevapla
  • Orhan yıkılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence final yapmasın. Senarist ve yönetmeni ne işe yarıyor anlamıyorum. Türkiye'de okadar çok malzeme varken.
    Cevapla
  • Betül Yesari 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bitmesin o kadar seven var ben de arasındayım nolur final olmasın dizi çok güzel ve anlamlı ve ben o yüzden de savcı olmak istiyorum diziyi izlediğimden beri şu ana kadar bana çok katkıda bulundu bu herşeyi bı yana koysak da mahkum sevenleri çok final yapmasın. mahkum sevenler nerde ya ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi