Çağrı yapıp geri adım atmıştı, Oğuzhan Uğur'a sert tepki: Hakan Şükür'e yanlayabilen...

Gazeteci Ahmet Hakan, FETÖ firarisi Hakan Şükür'e sosyal medya hesabı üzerinden yayın davetinde bulunan Babala TV kurucusu Youtuber Oğuzhan Uğur'a çok sert eleştiride bulundu.

Çağrı yapıp geri adım atmıştı, Oğuzhan Uğur'a sert tepki: Hakan Şükür'e yanlayabilen...
Çağrı yapıp geri adım atmıştı, Oğuzhan Uğur'a sert tepki: Hakan Şükür'e yanlayabilen...
GİRİŞ 18.10.2022 15:59 GÜNCELLEME 18.10.2022 16:01
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Son zamanlarda Babala TV'de yaptığı yayınlar ile bilinen Youtuber Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz günlerde FETÖ firarisi Hakan Şükür'e yayın davetinde bulunmuştu. 

Bu daveti yoğun tepki alan Oğuzhan Uğur, kısa süre içinde firari Hakan Şükür'e yayın çağrısı yaptığı Twitter paylaşımını kaldırarak geri adım attı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan da bugünkü yazısında bu konuya değinerek Youtuber Oğuzhan Uğur'a sert eleştirilerde bulundu.

"Sırf yaptığı programa çıksın diye Hakan Şükür’e yanlayabilen biri, FETÖ adlı sinsi ve kalleş bir örgütü hiç anlamamıştır" diyen Ahmet Hakan, konuyla ilgili şu ifadeleri kaleme aldı; 

"Dijital ortamda birkaç siyasi lideri ve enteresan kişiliği konuşmacı olarak konuk ederek inceden popüler olan bir arkadaşımız, Twitter’dan Hakan Şükür’e de davette bulunmuş.

*

Davette bulunurken de azıcık yanlamış Hakan Şükür’e...

"Ben sana vaktiyle kral demiştim" falan türü sözlerle.

*

Sonra da "Ne yapıyorsun birader? O yanladığın adam, bir terör örgütünün üyesi" diye uyarılınca...

Hemen silmiş yazdıklarını.

*

İki şey söyleyeceğim bu konuda:

*

BİR: Sırf yaptığı programa çıksın diye Hakan Şükür'e yanlayabilen biri, FETÖ adlı sinsi ve kalleş bir örgütü hiç anlamamıştır. FETÖ olgusunu bile doğru dürüst anlayamayan birinin bir tür kanaat önderine dönüşmesi ise... Ülkemizdeki liyakat sorununun geldiği yeri gösterir.

*

İKİ: Bizim memleket böyledir. Birazcık popüler olan biri, anında özgüven patlaması yaşar. Ben oldum artık havasına girer. Hele bir de arkasına bir destekçi kitlesi aldıysa... Bu arkadaşın Hakan Şükür'e yanlamasının psikolojik açıklaması bu olsa gerek."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 106
  • Ayık Olun..! 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sözde youtuberın yaptığı neredeyse tüm programlar çıkarılan kişinin PR’ını yapmak için çekiliyor. Son programda açıkça belli bu zaten. reklamın iyisi kötüsü olmaz, maksat bir şekilde ülkede medyada gündem olmaktı zaten o da oldu. Ve nasıl oldu fettöşü muhterem diye andırarak oldu. Sonrasında da Şükür’e yayın teklifi etti. Şimdi bütün puzzle parçalarını birleştirin bakalım ne çıkıyor ortaya ve kimler bu işin içinde. Bu arada soruyu soran kızda sözde dindar muhafazakar ama gerçekte Kemalist zihniyetli bir kadın. Tiyatro şahane gerçekten
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet tarafından aranan şahıslarla program yapılamaz.
    Cevapla
  • Toprak Deliorman 1 yıl önce Şikayet Et
    komik olduğunu zanneden muhalif olarak kaymak yemeye çalışan boş beleş özenti ... bu muhalif tayfa kendi çıkarları için memleketi de satar
    Cevapla
  • Cennet Yolcuları 1 yıl önce Şikayet Et
    bence özellikle YouTuber lara denetleme soruşturma gelmeli. çoğu ahlaksızlığı yayıyor nesli ifsad ediyor.
    Cevapla
  • yu tıbır ne yaa ! 1 yıl önce Şikayet Et
    yutıbırları izleyip bır de takip ediyorlar. bu nasıl kafa ya !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı