Yola beton harcı döküldü, TEM Otoyolu trafiğe kapandı

Sultanbeyli TEM Otoyolu'nda beton mikserinden yola dökülen beton harcı nedeniyle Ankara istikameti trafiğe kapatıldı.

GİRİŞ 18.10.2022 15:26 GÜNCELLEME 18.10.2022 16:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkii Ankara istikametinde beton mikserinden yola beton harcı döküldü. İhbar üzerine olay yerine polis ve belediye ekipleri sevk edildi. Trafik ekipleri Ankara istikametini dubalar koyarak yolu trafiğe kapattı. Ekipler, iş makineleri ile yola dökülen harcı kaldırmak çalışma başlattı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından beton harcı kaldırılarak yol yıkandı.



Kapanan yol nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı sürücüler kornaya basarak tepki gösterirken, bazı sürücülerinden araçlarından inerek yürüyüş yaptığı görüldü. Ümraniye'den buraya 2 saatte geldiğini söyleyen taksi şoförü Şükrü Çakır "Bir de erken gitmek için ücret ödüyorum. Normalde 20 dakika geliyordum şimdi 2 saatte zor geldim. Kaza mı var, ne var bilgimizde yok. Aşırı derecede yoğunluk oluştu" dedi.

"YOL AÇILMAZSA UÇAĞI KAÇIRACAĞIZ HERHALDE"

Havaalanına gideceğini söyleyen Ali Aslan "Yol kapalı. Uçağa yetişecektim böyle giderse kaçıracağız. 45 dakikadır bekliyoruz. Polis yolu trafiğe kapatmış. Nedeni bilmiyoruz" diye konuştu. Ekiplerin yolu temizleme çalışmalarının ardından trafik normale döndü. Polis ekipleri yola harç döken beton mikseri şoförünü yakalamak için çalışma başlattı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    tem'e beton dokulmuş. heh. istanbulun bütün yollarına döküyorlar, ses seda çıkmıyor da, şimdi mi artistlik yapıyor sürücüler. gidin bakın istanbulun her caddesinde bir sürü beton döküntüsü vardır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Haftiyat yüklemiş çadır yok üstünde moloz döklüyor sivil polis yanında geçiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...