Adana Valiliğinden CHP'li Karalar'a yalanlama: Hayali gündemle kamuoyunu meşgul ediyor

CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan ve Yumurtalık ilçesinin Osmaniye’ye bağlanacağını öne sürerek, "Bunu kabul etmeyiz, yer yerinden oynar" dedi. Karalar'ın açıklamasını Adana Valiliği yalanladı.

Adana Valiliğinden CHP'li Karalar'a yalanlama: Hayali gündemle kamuoyunu meşgul ediyor
Adana Valiliğinden CHP'li Karalar'a yalanlama: Hayali gündemle kamuoyunu meşgul ediyor
GİRİŞ 19.10.2022 00:00 GÜNCELLEME 19.10.2022 00:00
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Ceyhan ve Yumurtalık ilçesinin Osmaniye’ye bağlanacağı yönündeki ifadeleriyle ilgili Valilikten açıklama yapıldı.

Adana Valiliğinden yapılan açıklamada, "Adana’mızın ve Türkiye’nin gündeminde böyle bir konu yokken Valiliğimize atfen yapılan bu açıklama, talihsiz bir açıklama olmuştur. Hizmet makamında olanların devlet adamlığı sorumluluğu içerisinde hareket etmeyip hayali gündemlerle kamuoyunu meşgul etmesi, bir de Valilik makamının adının kullanılarak bu asılsız konulara doğruluk kazandırılmaya çalışılması hem yanlış hem de kabulü mümkün değildir. Adana gibi kadim bir şehirde ciddi konuların konuşulması ve vatandaşın sorunlarının gündem yapılması herkesin yararına olacaktır” ifadeleri yer aldı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 127
  • vatandaş rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlara algı operasyonları sosyal mühendisliği üst akılları iyi öğretmiş ağa babaları sinsi oluncu öğrencileride böyle oluyor seçim yaklaştıkca daha ne yalanlar dolanlar dolaplar tezgahlar daha doğrusu algı operosyonları yapacaklar şimdiden belli oldu maksat koltuk herşey mübah...
    Cevapla
  • MOLLALIOĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin yaptığı iş kişiliğini gösterir. Herkes kendine yakışanı yapar. Bunlar da kendilerine yakışanı yapmış. Fazla söze gerek yok.
    Cevapla
  • OLMAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Adanalı olarak böyle bir olasılığı dahi düşünmek üzüntüverici Ceyhan önemli stratejik ilçemiz tarım hayvancılık sanayi endüstrisi ile tarihi eserleri ile böyle bir durumda şehir ekonomisi mutlak geriler Yumurtalık Karataş Tuzla öneme sahip yerleşim merkezlerimiz deniz turizmi yanı sıra tarımsal faaliyetlerde sözkonusu şehir olumsuz etkilenir kabul asla görmez böyle bir durumun olması mümkün değil Tarsus Kozan hatta Ceyhan içinde talepler vardı il olma konusunda neden olmadı iller arası mesafeler bazalınıyor belkide nispeten Kozan mesafe olarak uygun bu tip analizler önemli.Canım yerfıstığı çekti ahah sizkonusu Osmaniye ilmiz olunca.
    Cevapla
  • CEYHANKALEMİZDİR! 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyvahlar olsun köyü kaybettik desenize yanılmıyorsam Ceyhana 11km mesafede eski yol üzerinde tarihi ipek yolu üzerinde.Kesinlikle olamaz Ceyhan önemli ilçemiz mesafede 48km olması gerekli karayolu demiryoluda eşdeğer mesafelerde Adana böyle durumda merkezi ilçelere hapsedilmiş olur gerileme olur sanayi tarımıda etkiler olumsuz Yumurtalık ilçemizde önemli güzide ilçemiz deniz turizmi ilede önplanda olması mümknü değil.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte yalan haber. Tıkın kodese de görelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!