Ben Bu Cihana Sığmazam 6.bölüm fragmanı: Cezayir'den okkalı sözler! Ağzının payını veriyor

Ben Bu Cihana Sığmazam 6.bölüm fragmanında Cezayir'in, ‘Dost bizim için küçük bir vatan gibidir. Vatana elini uzatanın da, sadece elini kırmam!’ çıkışı büyük ses getirdi.

GİRİŞ 24.10.2022 11:25 GÜNCELLEME 24.10.2022 11:26
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ben Bu Cihana Sığmazam 6.bölüm fragmanında Firuze, karşısındaki kadının neler hissettiğini iyi anladığının özellikle altını çizer ve tüm dengeleri değiştirecek bir karar alır. Bu yükün taşıyabileceğinden çok daha ağır bir yük olduğunu itiraf eden Firuze, ‘Ben yapamayacağım!’ diyerek son noktayı koyar. Dostluğun önemine vurgu yapan ve dostları uğrunda canını hiçe sayan Cezayir'in ekibiyle beraber çatışmaya girmesi gerilimi iki katına çıkarır.

Orhan’ın, ‘Bizim hikayemiz bitti. Artık sana ihtiyacım yok.’ deyip Süheyla’yla yollarını ayırması gergin bir atmosfer oluşturur. Öte yandan Cezayir'e tuzak kuran kişi, 'Kısa süreliğine cep telefonunu açıp sinyal vermesini sağlayacaklar. Sonra da Cezayir ve ekibi kucağımıza düşecek' şeklinde ifadelere yer vermesiyle Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanına damgasını vurur.

Güzel Adamlar imzasıyla 20 Eylül’den bu yana ekran serüvenini devam ettiren, proje tasarımını ve yapımcılığını Onur Tan ile Oktay Kaynarca ikilisinin üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam 6.bölümüyle 25 Ekim Salı tarihinde saat 20:00’da ATV’de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman çıkıyor 6 bölüm
    Cevapla
  • sılam 1 yıl önce Şikayet Et
    Senaryoyu oyuncu yazmıyor, ona göre yorum yapın karıştırmayın....adamın oyunculuğu tartışılmaz....
    Cevapla
  • Mustafa kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden iki evli dizilerinde ve neden herkese posta koyan adamı kadınlar şamar oğlanı eder mantığı nedir ne anlatmak ister
    Cevapla
  • MERVE 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam neden her dizisinde 2-3 evli....
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Seyyid Nesimi' nin Bende Sığar İki Cihan şiirinin ilk mısrasından, şiirin tamamını okumanızı tavsiye ederim.
    Cevapla
  • fsm1453 1 yıl önce Şikayet Et
    şiir tehlikelidir. küfür içermektedir şeklinde beyan edenler var araştırın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti