Hayat Bugün dizisi fragmanı: ''Tüm dünya dursa da biz duramayız: Umut biziz!''

Show TV’nin O3 Medya imzalı projesi Hayat Bugün 1.bölümüyle 19 Ekim Çarşamba tarihinde yayın hayatına merhaba dedi. Gerek konusuyla gerekse oyuncu kadrosuyla dizi severlerin ilgisini toplayan Hayat Bugün’de sürpriz gelişmeler yaşandı.

GİRİŞ 20.10.2022 09:02 GÜNCELLEME 20.10.2022 12:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Show TV’nin çiçeği burnunda projesi Hayat Bugün, güçlü senaryosu ve iddialı kadrosuyla ekran macerasına adım atmaya hazırlanıyor. Çiğdem Bozali’nin yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Hayat Bugün dizisi Ulaş Tuna Astepe ile Hazar Ergüçlü ikilisini bir araya getirecek.

TRT Ortak Yapımı Aslan Hürkuş: Görevimiz Gökbey'den müjdeli haber! Galada sürpriz açıklandıTRT Ortak Yapımı Aslan Hürkuş: Görevimiz Gökbey'den müjdeli haber! Galada sürpriz açıklandı

Hikayesi Hisarönü Hastanesi’nde geçecek olan Hayat Bugün projesinde Ulaş Tuna Astepe, ‘Doç. Dr. Barış Güvener’ ve Hazar Ergüçlü ise ‘Doç. Dr. Suzan Mayer’ karakterini üstlenecek.

Konusuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hayat Bugün dizisinin senaristliğini Cansu Çoban ile Ayça Üzüm yapacak. David Schulner’in yapımcısı olduğu Hayat Bugün, NBC Universal Formats ve Universal Television’un dizisi New Amsterdam’ın ilk uyarlaması olarak Show TV ekranlarındaki yerini alacak.

Heyecanın ardı arkasının kesilmeyeceği Hayat Bugün dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şu şekildedir:

Ulaş Tuna Astepe; (Başhekim Doç. Dr. Barış Güvener), Hazar Ergüçlü (Doç. Dr. Suzan Mayer), Hande Doğandemir (Doç. Dr. Derin Nalbantoğlu), Tansel Öngel (Doç. Dr. Aras Erdem), Şerif Erol (Prof. Dr. Ali Haydar Oruçov) ve Mert Denizmen; (Prof. Dr. Andaç Sağlam)

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Mehmet Emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Fiyasko
    Cevapla
  • Denizci 1 yıl önce Şikayet Et
    Filmi bilmem ama film müziği güzel. Naim Süleymanoğlu filminin müziği. Fazıl Say ın olması lazım.
    Cevapla
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Netflix dizisinin kopyası
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?