Sağlık-Sen'den TTB'nin TSK'ya "kimyasal silah" iftirasına tepki: Bizi temsil etmiyor!

Sağlık-Sen Başkanı Durmuş, Türk Tabipler Birliği Başkanı'nın "TSK kimyasal silah kullanıyor" iddiasına tepki gösterdi. TTB'nin durduğu yerin belli olduğuna dikkati çeken Durmuş, "Sağlık çalışanlarını asla temsil etmiyor" dedi.

Sağlık-Sen'den TTB'nin TSK'ya "kimyasal silah" iftirasına tepki: Bizi temsil etmiyor!
Sağlık-Sen'den TTB'nin TSK'ya "kimyasal silah" iftirasına tepki: Bizi temsil etmiyor!
GİRİŞ 20.10.2022 20:06 GÜNCELLEME 20.10.2022 20:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nin düzenlediği operasyonlarda kimyasal silah kullandığını iddia eden Türk Tabipler Birliği’ne tepki gösterdi.

TTB'nin tutumunu eleştiren Durmuş, "TTB gece gündüz emek veren sağlık çalışanlarını asla ve kat’a temsil etmemektedir" dedi.

Tabipler Birliği, TSK'yı kimyasal silah ile suçladı! Tepkiler çığ gibiTabipler Birliği, TSK'yı kimyasal silah ile suçladı! Tepkiler çığ gibi

TSK hakkında akla ziyan iddia! CHP'li Sezgin Tanrıkulu kendinden bekleneni yaptıTSK hakkında akla ziyan iddia! CHP'li Sezgin Tanrıkulu kendinden bekleneni yaptı

TTB Başkanı Fincancı PKK'nın kanalında TSK'yı suçladı!TTB Başkanı Fincancı PKK'nın kanalında TSK'yı suçladı!

Durmuş, şu açıklamalarda bulundu:

“Türk Tabipler Birliği’nin (TTB) “kimyasal silah” yalanı, “sahibinin sesine” en güncel örnektir.  Ve maalesef TTB bunu hep yapıyor.

TTB; yüzbinlerce sağlık emekçisinin sorunlarına çözüm aramak yerine, terörün ve terör baronlarının sesi olmayı tercih etmektedir.

Millet, vatan, bayrak sevdalısı sağlık çalışanlarının, dün olduğu gibi yarın da bu kirli sese karşı duracağından kimsenin şüphesi olmasın.

Biz sağlık çalışanlarının durduğu yer milletimizin, ülkemizin ve bayrağımızın yanıdır.

TTB’nin sesi gibi durduğu yer de bellidir.

Tüm bu nedenlerle, TTB gece gündüz emek veren sağlık çalışanlarını asla ve kat’a temsil etmemektedir.

Terörün ve terör örgütlerinin dil ve argümanlarını kullandığı ve terörle arasına mesafe koymadığı sürece de fedakar sağlık çalışanlarından hiçbir zaman destek göremeyecektir.”

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • nail 1 yıl önce Şikayet Et
    buna üye olanlar teşhir edilsin htb (hain tabibler birliği olsun ismi. vatandaş bunları türk doktorlarını temsil ettiğini sanıyor bunların gerçek yüzleri ortaya çıksın gitsinler yunanaistan a orada ytbb ni kursunlar bu ülkenin aşını ekmeğini yiyip ihanet edenlere ekmek çıkmamalı bu ülkeden yazıklar olsun BURADA DEVLETİMİZE SORUMLULUK DÜŞÜYOR gereğini yapmazsa seçimde geri tepki oyları olur güzelim Türkiye bunları haketmiyor
    Cevapla
  • E.Durak 1 yıl önce Şikayet Et
    “Hakkında bilgin olmayan şeyin peşine düşme, çünkü kulak, göz ve kalp, bunların hepsi de yaptığından sorumludur.” (İsra, 36) “Ey iman edenler! Şayet fâsıkın birisi size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa fenalık edersiniz de sonra ettiğinizden pişman olursunuz.” (Hucurât, 6)
    Cevapla
  • Hsn 1 yıl önce Şikayet Et
    Hukumetecneden simdiye kadar bunlarin turk doktorlarini temsil etmedigi ve yeni bir yapilanmaya gidilmesi konusunda vaski ve teklif yapmadiniz. Adamlar aciktan ihanet icerisinde .
    Cevapla
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Ttb mensuplarının isimleri açıklansın.Bu hainler ifşa edilsin.Duvarlara resimleri asılsın.Vatanseverler yüzlerine tükürsün
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    Kapatın ve hepsini toplayıp vatandaşlıktan çıkartıp sevdikleri yere gönderin,ne bekliyorsunuz davetiyemi bekliyorsunuz???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı