Son dakika: Ömer Çelik'ten açıklama: Ciddi bir durum yok, önlem olarak hastanedeler

Son dakika: AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ı taşıyan araç Azerbaycan'da kaza yaptı. Ömer Çelik yaptığı açıklamada, ciddi bir durumun olmadığını dile getirdi.

GİRİŞ 21.10.2022 01:48 GÜNCELLEME 21.10.2022 11:24
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Ömer Çelik, "Ciddi bir durumu yok. Hayati tehlikesi bulunmuyor. Türkiye'den ambulans uçak yola çıktı" dedi.

Ömer Çelik şunları kaydetti:

"Buradaki doktorlarımız 'durum stabildir' derlerse ambulans uçakla Türkiye'ye geçeceğiz. Biraz daha gözetim altında bulunması gerekiyor derlerse doktorlarımızın tavsiyesine uyacağız. Şu an durumları gayet iyi Allah'a şükür, ciddi bir sıkıntı gözükmüyor. Sabaha kadar gözetim altında tutmak istiyorlar, tedbir gereği ihtiyaten bunu yapmak istiyorlar. Biraz evvel Sağlık Bakanımızla görüştük. Sayın Cumhurbaşkanımıza bilgi verdik. Efkan Bey'le birlikte Binali ve Şamil Bey'in iyileşmesine kadar burada kalacağız. Koruma arkadaşımızı da gördük, Oğuzhan arkadaşımız da gayet iyi. Şoför arkadaşımız, Azeri arkadaşımızın durumunun iyi olduğu söylendi.

Sayın Aliyev, başhekimimiz, burada Türkiye'den mezun olan doktor arkadaşlarımızla tanıştık. Takip ediliyor. Allah'a şükürler olsun şu anda durumları iyi. Bugün itibariyle gözetim altında tutmak istiyorlar. Yaptıkları tetkiklerde herhangi sorun görmediler. Kazaya, çarpmaya bağlı olarak istirahat etmeleri gerekiyor. Buna karar vermek için sabaha kadar bir gözetim altında ihtiyaten tutulacaklar. Sabah yeniden bir değerlendirme yapılacak. Telaş edilecek, herhangi sıkıntı oluşturacak durum olduğu değerlendirilmiyor. İnşallah tez zamanda sıhhat diliyoruz. Sayın Aliyev'le geldik, kendisi çok yakından ilgilendi. Teymur Bey bakanımız burada. Hepimize geçmiş olsun, Allah herkesi esirgesin, herkese sağlık versin."

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 33
  • haso 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Şifa Versin İNŞALLAH
    Cevapla
  • ÇANKIRILI 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun ALLAH Şifa versin sayın Binali Yırdırım ve beraberliğindeki kişilere
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun..
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük geçmiş olsun Yüce rabbim avil şifalar versin
    Cevapla
  • Atmaca 1 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı mevlam acil şifalar versin çok geniş olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı