Son dakika: Kaza sonrası Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'dan ilk kareler!

Son dakika haberi... Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ın son durumlarıyla ilgili hastaneden ilk kareler geldi.

GİRİŞ 21.10.2022 16:02 GÜNCELLEME 21.10.2022 16:02
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ı Bakü'de tedavi gördükleri hastanede Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, ziyaret etti.

Ziyaretin ardından AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Bakü'de tedavi gördüğü hastaneden ambulans uçakla İstanbul'a getirildi.

ÖMER ÇELİK'TEN YENİ AÇIKLAMA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Hastalarımız Türkiye'de hastanelere sevk ediliyorlar. Şimdilik herhangi bir sorun yok. Hayati tehlike arz eden bir durum yok. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Sayın Aliyev'in bütün detaylarla ilgilendiğini müşahede ettik. Oradaki Sağlık Bakanı ve bütün Azeri kardeşlerimizin yakın ilgisi sayesinde bu süreci sorunsuz atlatmak Allah'a şükür mümkün oldu. 

Sayın Cumhurbaşkanımız bu akşam hastanede ziyaret edecek."

İşte İlham Aliyev'in hastane ziyaretine ilişkin ilk kareler; 



Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Yıldırım'la bir süre sohbet eden Aliyev geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Aliyev ayrıca, Yıldırım'la birlikte kaza geçiren ve aynı hastanede tedavi gören AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci'yi de ziyaret ederek acil şifalar diledi.

CEBRAYIL-ZENGİLAN YOLUNDA KAZA GEÇİRMİŞLERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Azerbaycan'a gelen Yıldırım ve Ayrım'ın içinde bulunduğu araç Cebrayıl'dan Zengilan'a giderken kaza geçirmişti.

HELİKOPTERLE BAKÜ'YE GÖTÜRÜLDÜLER

Yıldırım ve Ayrım helikopterle Bakü'ye götürülerek tedavi altına alınmıştı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik; Yıldırım, Ayrım, Demirci'nin durumunun iyi olduğunu açıklamış, ambulans uçakla Türkiye'ye döneceklerini bildirmişti.

BİNALİ YILDIRIM İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım İstanbul'a getirildi.



Ambulans uçak saat 14.50 sıralarında Atatürk Havalimanı'na indi. Yıldırım, Atatürk Havalimanı'ndan ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne götürüldü.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 126
  • HAKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Binali reis değerli insandır Allah acil şifa versin
    Cevapla
  • bayburtlu Ethem 1 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun ALLAH şifa versin
    Cevapla
  • BİR DOST 1 yıl önce Şikayet Et
    Bununla geçmiş olsun inşallah.
    Cevapla
  • Urfalı Nabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun ak sakallı
    Cevapla
  • Karadenizli 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi