Ekiplere saldırı: 3 polis yaralandı, 1 şüpheli öldürüldü!

Kahramanmaraş'ta, gasp ve alıkoyma iddiasıyla polislerin evine gittiği 3 şüpheli, ekiplere ateş açtı. Saldırıda 3 polis memuru yaralanırken, şüphelilerden 1'i ölü olarak ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Ekiplere saldırı: 3 polis yaralandı, 1 şüpheli öldürüldü!
Ekiplere saldırı: 3 polis yaralandı, 1 şüpheli öldürüldü!
GİRİŞ 21.10.2022 15:18 GÜNCELLEME 21.10.2022 15:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saatlerinde Divanlı Mahallesi Hayrettin Dede Caddesi'nde meydana geldi. E.G., iddiaya göre zorla alıkonulup gasbedildiğine yönelik şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin evine gitti.

Bu sırada evdeki şüpheliler, durumu fark ederek polislerin üzerine ateş açtı. Polislerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı ve polis memurları Abdurrahman Bolat, Bayram Sümbül, Halit Karadaş yaralandı. Polislerin telsiz anonsu ile yardım istemesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Çıkan çatışmada isimleri açıklanmayan şüphelilerinden 1'i ölü ele geçirildi, 1'i de yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan polis memurları ise ambulanslarla Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Olay yerinden kaçan 1 şüphelinin yakalanması için de bölgede özel harekat destekli operasyon başlatıldı. Polislerle girdiği çatışmada ölen şüphelinin cansız bedeni ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından adli tıp morguna götürüldü.

VALİ COŞKUN: ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLARI İYİ

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun da İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ile birlikte hastanede tedavi gören yaralı polisleri ziyaret etti. Doktorlardan polislerin sağlık durumları hakkında bilgi aldıktan sonra açıklama yapan Coşkun, "Arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Çok şükür sağlıkları yerinde. Çok şükür bir sıkıntı yok" dedi.

CEBELOĞLU: TERÖR BAĞLANTISI YOK, 1 KİŞİ ARANIYOR

İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, polislerin adrese gidince, içeriden ateş açıldığını söyledi.

Ateş açılması üzerine ekiplerin gerekeni yaptığını belirten Cebeloğlu, şunları kaydetti:

"Olay; basit, asayişe müessir bir olay, terör bağlantısı yok. Bir gasp ve alıkoyma zanlısının yakalanması için yapılan çalışmada içeriden ateşle karşılık verilmesi sonucunda arkadaşlarımız da gerekli müdahalede bulunarak gereğini yapmışlardır. Olayın terörle bağlantısı yok. Bir şahsı yakalama çalışmamız devam ediyor. Şu anda detaylı inceleme ve araştırmalar devam ediyor."

24 GÜN ÖNCE DE SIRTINDAN BIÇAKLANMIŞTI

Öte yanandan yaralı polislerden Abdurrahman Bolat'ın 24 gün önce de yine bir olaya müdahale ederken sırtından bıçaklanan polis olduğu ortaya çıktı. Bu sabahki saldırıda bacağından yaralanan ve sağlık durumu iyi olan Asayiş Şube Müdürlüğü polislerinden Bolat, 27 Eylül'de merkez Onikişubat ilçesinin Karamanlı Mahallesi'nde bir ihbara gitmiş, evde bulunan şüphelilerin bıçaklı saldırısına sırtından yaralanmıştı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Polise ateş edeni canlı almayın...
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    ha şöyle ya hu ! suçlu gözünü kırpmadan polise yani millete, yani devlete ateş ediyor. Polis de görevi gereği ateş etsin ya hu'
    Cevapla
  • Vatandaş66 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerikalıları günahım kadar sevmem ama Amerikan polisinin suçlulara anında cezalarını vermelerine hayranım polise silah çeken sağ yakalanmasın oracıkta sarı torbayla morga yollansın
    Cevapla
  • Ali Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden yakalıyorsunuz vurun gebertin millet bunları beslemek zorunda değil. Vatana millete faydası olmayan insanlar bunlar. Devlete millete yük başka birşey değil ateş mi etti gebert geç.
    Cevapla
  • Menderes 1 yıl önce Şikayet Et
    Üçünü de gebertseydiniz. Polise ateş açan teröristtir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak