Pendik'teki silahlı çatışmada kahreden olay!

Pendik'te iki gurup arasında çıkan silahlı çatışmada yoldan geçen bir kişi kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Çatışan taraflardan 2 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 22.10.2022 06:32 GÜNCELLEME 22.10.2022 08:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, saat 20.00 sıralarında Şeyhli Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, araçlarıyla gelen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Taraflardan 2 kişi yaralanırken o sırada işinden evine doğru dönerken çatışmanın arasında kalan Şahset Beştaş(53) sırtından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı Beştaş ile taraflardan yaralanan bir kişiyi hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan iki çocuk babası Beştaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaralı diğer kişinin ise arkadaşları tarafından araca konularak olay yerinden götürüldüğü öğrenildi. Polis ekipleri, olay yerine şerit çekerek çevrede önlem aldı. Yapılan incelemelerde kurşunlardan dolayı hasar gören araçların ve çok sayıda boş kovanın olduğu öğrenildi. Polis kaçan iki grubu yakalamak için çalışma başlattı.  

"KURŞUNLARDAN BİRİ SIRTINA İSABET EDİYOR" 

Hayatını kaybeden Şahset Bektaş'ın amcaoğlu Nevzat Beştaş, "Araçların içerisinden birbirlerine ateş açıyorlar. İşten gelirken yol kenarında kurşunlardan biri sırtına isabet ediyor. Onlardan da bir kişi yaralanıyor. Olay yerine yakın yerde oturuyordu. Evli 2 çocuğu vardı. Bir yaralı daha vardı. Kendi araçlarıyla o yaralıyı kaçırdılar" dedi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu camileri vazgeçirecek ceza ne ise onu verin. Yeter artık, suçsuz insanlar canından oluyor. Farkında değil misiniz!
    Cevapla
  • alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi Kahhar sıfatıyla kahru perişan eylesin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu vurdulu kırdılı dizi leri kaldırmak lazım õrnek teşkil ediyor...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    caydırıcı kanun çıkması lazım teksastan ne farkı kaldı güzel Anadolu'nun her eline silah alan kendini kahraman ilan ediyor
    Cevapla
  • Erdem 1 yıl önce Şikayet Et
    Ateş edenleri bulun bir daha güneş görmeyecek şekilde hapse atın.
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam abi
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam abi
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam abi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...