FETÖ'nün akılalmaz yöntemi: AVM tuvaletinde para teslimi

FETÖ'nün finans yapılanmasına operasyonda yeni detaylar ortaya çıktı. FETÖ'den 18 yıl hapis cezası alan Hidayet Karaca'nın oğlu Sıdkı Karaca'ya AVM tuvaletinde düzenli para aktarıldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 23.10.2022 08:22 GÜNCELLEME 23.10.2022 09:43
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün güncel finans yapılanmasına yönelik 59 ilde yapılan 'Gazi Turgut Aslan Operasyonu' kapsamında gözaltına alınanlar arasında yer alan ve Tahşiyecilere kumpas davasında terör örgütü yöneticiliğinden 18 yıl hapis cezası alan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın oğlu olan Sıdkı Karaca'ya (26) AVM tuvaletinde düzenli para aktarıldığı ortaya çıktı.

Sabah gazetesinin haberine göre, AVM tuvaletinde kurye ile buluştuğu anlara ilişkin görüntülere ulaşıldı.

Görüntülere göre, FETÖ'nün İstanbul'da para kasası olarak belirlediği evin sorumlu yardımcısı olan B.Y., polisin teknik ve fiziki takip yaptığı sırada bir AVM'ye girdi.

Örgüte ait Melikşah Üniversitesi'nde büro memuru olan B.Y.'nin, bebeğini de kucağına alarak gittiği AVM'ye bir süre sonra Sıdkı Karaca da geldi. Karaca, tuvalete girdi. Onun peşinden de B.Y. içeri girdi. Para transferi elden yapıldı. Gözaltına alınan iki isim de emniyette sorguya alındı.

Sıdkı Karaca, yurtdışı numarasından arandığını ve kendisine verilen bilgiler doğrultusunda alışveriş merkezinin tuvaletine giderek gizlilik içerisinde para aldığını kabul etti. Karaca'ya düzenli olarak yapılan para transferlerinin birincisinde 24 bin lira, diğerinde ise 16 bin lira teslim edildiği belirlendi.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • mücadele 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adi fetöşcülerle tüm milletin mücadele etmesi şart. Tüm Millet olarak bu aziz vatanın sayısız nimetlerinden faydalanıyoruz. o yüzden bu adi fetöşcülerle mücadeleyi sadece Reis' in ve fetöşcülerle mücadele eden bildiğimiz, bilmediğimiz güzel insanların sırtına yükleyemeyiz. Tüm Millet olarak bu adi fetöşcülerle mücadele etmemiz lazım. hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız.
    Cevapla
  • haşhaşiler 1 yıl önce Şikayet Et
    beter olun adi fetöşcü haşhaşiler. Allah iki cihanda da adi aşağılık fetöşcülerin hepsine ve fetöşe lanet etsin. iki cihanda da burnunuz sürtülsün. iki cihanda da rezil rüsva olun İnşallah. çaldığınız paralar yakalanınca zorunuza mı gitti zavallı fetöşcü haşhaşiler.
    Cevapla
  • ramız 1 yıl önce Şikayet Et
    utanmaz kopek sızın ettığınız zulumler ne olacak sızın yasamanız bıle oksıjen ısrafı caldığınız sorularla hayallerını yıktığınız gencle kpss yede yaptıgınız duzenbazlıklar abdye yaptıgınız usaklıklar ıt oglu ıt
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara getirin idami, bakalim bitmiyor,armi görelim
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bazı işletmeler özellikle eğitim sektöründe yayıncı,perakendeci hiç alakasız adamlar bir anda mülkiyet dükkan satın alıp şubeleşerek büyüyor akıllara ziyan fetönün el değmemiş gizli paraları bu şekilde piyasaya sürülüyor ve fetöden atılan birsürü işçi çalıştırıyorlar bu alenen ortada değilmi zaten devlet neyi bekliyor daha
    Cevapla
  • gurbetchi 1 yıl önce Şikayet Et
    aynisini almanyada da gözlemliyoruz.. bir firma yürütürken, bakmisin en kisa zamanda hic yokdan birden bire iki firma, üc firma, dört firma ek olarak kuarabiliyorlar.. bu degirmenin suyu nerden geliyor ? topladiklari ve kacirdiklari hayir paralari, devletden kacirdiklari paralar diye düsünüyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!