İhanetlerine Almanya'da devam ettiler: PKK ve FETÖ Köln'de birbirine girdi!

Almanya'nın Köln kentinde sözde "Türkiye'de insan hakkı ihlalleri" konulu bir konferans düzenledi. Etkinlikte baş konuk Türkiye Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve FETÖ yandaşı Melek Çetinkaya konuşma yaptı.

GİRİŞ 24.10.2022 08:51 GÜNCELLEME 24.10.2022 09:02
Bu Habere 166 Yorum Yapılmış

Almanya yine terör örgütü yandaşlarının buluşma noktası oldu. Kuzey Ren Vestfalya Eyaletinin Köln şehrinde sözde "Türkiye’de insan hakları ihlalleri" adlı konferans düzenlendi.

HDP'li Sibel Yiğitalp, FETÖ terör örgütü yandaşı Melek Çetinkaya ve Türkiye karşıtı programlarda ön sıralarda yer alan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı konuşmacı olarak katıldı. 

Belediye destekli üç günlük etkinlikte başrol Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) kimyasal silah iftirası atan Türkiye Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya verildi.

Katılımcılar Türkiye'yi hedef alan açıklamalarda bulundu.

CHP'Lİ TANRIKULU LİSTEDEYDİ

16 eylem ve etkinliğe katıldığı gerekçesiyle 4 ayrı suçtan 10 yıldan 26 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan HDP Diyarbakır eski Milletvekili Sibel Yiğitalp ile İnsan Hakları Derneği İstanbul Şube Başkanı Gülseren Yoleri de katıldığı programda, Türkiye'ye kin kusuldu. Programa alınan CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ise salonda yer almadı.

FİNCANCI VAZGEÇMEYECEKMİŞ

Programda Fincancı'ya, bir PKK yandaşı, iktidarı devirmek için Avrupa'daki kurumlarla görüşmeler olup olmadığını, tedbirler alınıp alınmadığını sordu.

Fincancı soruya, "Biz zaten insan hakları örgütleri olarak düzenli şekilde raporlar yayınlıyoruz. Hem de uluslararası anlamda bu raporların görünür olması için elimizden geleni yapıyoruz. Seçimlerde pek çok olasılık var. Türkiye için ama biz iyisinin olması için mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz" cevabını verdi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 166
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlere yurda giriş yasağı konulup vatandaşlıktan çıkartılmalı
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'nın işi bitti ya Amerika'nın kolonisi eyaleti olacak yada özgürlüğünü seçip turkiyeyle birlik olacak başka çıkışı yok bunlar bidaha Afrika'ya Latin Amerika'ya Asya'ya cokemezler halklar uyandı.
    Cevapla
  • bos ver 1 yıl önce Şikayet Et
    topunuz cehennemin dibine. köln belediyesi fetö ve pkk üzerinden ve de insan haklari kapsaminda türkiye karsitligi ile sabikalidir. türkiye karsitligi her toplanti yürüyüs ve diyer etkinliklere kapilari sonuna kadar aciktir.
    Cevapla
  • Dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bunları niye öldürmüyor kardeşim.Hepsini öldürün.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın zivanadan çıktı. ve. gergi yapilsin derim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı
Çeşme'de 3 günlük festival 15 milyon TL’ye ihale edildi!