Son Dakika... Ankara'da El Nusra operasyonu: 11 şüpheli için gözaltı kararı!

Son dakika haberi... El Nusra/Heyet Tahrir Şam Cephesi terör örgütü içerisinde faaliyette bulundukları tespit edilen 11 şüphelinin eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.

GİRİŞ 24.10.2022 09:10 GÜNCELLEME 24.10.2022 10:41

SON DAKİKA HABERİ: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımız Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında verilen talimatlara istinaden; El Nusra/Heyet Tahrir Şam Cephesi silahlı terör örgütü içerisinde faaliyette bulundukları ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı oldukları tespit edilen 11 şüphelinin gözaltına alınmalarına karar verildi.

Şüphelilerin yakalanması ve Cumhuriyet Başsavcılığına sevklerine yönelik işlemlere Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara merkezli iki ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda örgütsel döküman ve dijital malzeme ele geçirildi. Diğer zanlıların yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu