Taciz iddiası! Sokak ortasında öldüresiye darp edildi

Adana’da 17 yaşındaki genç kıza sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs, vatandaşlar tarafından öldüresiye darp edildi.

GİRİŞ 24.10.2022 20:41 GÜNCELLEME 25.10.2022 10:09
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Olay, Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir kişi, 17 yaşındaki kıza sözlü tacizde bulundu.

Kızın yardım çığlığı atmasının ardından çevredeki vatandaşlar olay yerine geldi. Tacizci olduğu iddia edilen kişi vatandaşlar tarafından öldüresiye darp edildi. O anlar ise vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Naci 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam suçlu olsa kaçardı altında motoru var. Ne olduğunu anlamaya çalışıyor, bekliyor, bayanlar hazırlıklı planlanmış, bağırıp çağırıp herkesi topluyor, gibi de olabilir.
    Cevapla
  • Gazi Şehir 1 yıl önce Şikayet Et
    ya kız oğlana gıcık olup iftira attıysa kardeşim devletimizin polisi var mahkemeleri var kim suçluysa gidip cezasını çeker olayı bilip bilmeden hemen dalıyorsunuz.
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes namus abidesi olmuş..bilip bilmeden saldır bu İslama göre yanlış kardeşim...çok namuslu iseniz bacınıza ve kardeşinize edep ahlak dersi verin insanları yalan yer e.hakkiina girmeyin
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    iddia edilen...............
    Cevapla
  • CCCccc 1 yıl önce Şikayet Et
    dövenler çokmu namuslu acabaaaa ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı