Öğrencisini darbedip ayağını kırdığı iddia edilen öğretmen gözaltına alındı

Manisa'da bir öğretmenin ders sırasında pet şişeyle oynadığı gerekçesiyle uyardığı öğrenciyi darbettiği iddia edildi. Ayağında kırık tespit edilen öğrenci darp raporu aldı, öğretmen ise gözaltına alındı.

GİRİŞ 25.10.2022 16:01 GÜNCELLEME 25.10.2022 16:25
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Manisa'da ayağında kırık tespit edilen öğrenciyi darbettiği öne sürülen öğretmen gözaltına alındı.

İddiaya göre, kentteki bir ortaokulda görev yapan öğretmen Ö.K, ders sırasında pet şişeyle oynadığı gerekçesiyle uyardığı öğrencisi Y.Ç'yi (14) sınıfta darbetti.

Olay sonrası okula çağrılan öğrencinin annesi Reyhan Ç, darbedildiğini gördüğü çocuğunu hastaneye götürdü. Ayağında iki kırık ve vücudunda darp izleri belirlenen çocuk, tedavisinin ardından darp raporu verilerek taburcu edildi.

Annenin polise yaptığı şikayet sonrası yürütülen soruşturma kapsamında öğretmen Ö.K, gözaltına alındı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan idari soruşturma kapsamında da öğretmenin açığa alındığı belirtildi.

Reyhan Ç, oğlunun derste yaramazlık yaptığının bildirilmesi üzerine okula davet edildiğini, kimsenin kendisine oğlunun darbedildiği yönünde bilgi vermediğini öne sürdü.

Reyhan Ç, "45 dakika boyunca rehberlik servisinde oturduk, benim çocuğumun dayak yediğini kimse bana anlatmıyor ve ben bu esnada onlardan özür diliyorum oğlum hata yaptı diye. Aradım, oğlum telefonumu açtı ve rehberlik odasına çağırdım. İçeri girdiğinde suratı kıpkırmızı, yüzü şiş, üstü başı toz içerisinde. 'Yüzün niye şiş' dedim ağlamaya başladı. Öğretmeninin sınıf içinde kendisini dövdüğünü söyledi. Olayı görüp müdahale eden öğretmenler de karakola geldi, onlar da ifadelerini verdiler." diye konuştu.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Emeklidur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim oğlana öğrencisi el kaldırıyor.Bizim oğlan da yüzünü korumak için elini kaldırırken öğrencinin yüzünü hafifçe çiziyor.Belli belirsiz.Suçlu öğretmen oluyor.Sen misin şımarık zengin uşağının yüzünü çizen.El kaldıran kim? Kendini korumağa çalışan kim? Öğretmen ne duruma düştü.Yazıklar olsun onları bu durumlara düşüren kanununa,tüzüğüne,yönetmenliğine..İçine tüküreyim böyle medeniyetin.
    Cevapla
  • TOSUN 1 yıl önce Şikayet Et
    hoca yanlış yerini kırdı kafasını kıracaktıkı saygıyı öğrenecekti bu olaylar yeterince şımarık ahlaksız gereksiz insan yetiştirmeye yeter de artar bile
    Cevapla
  • can 1 yıl önce Şikayet Et
    kanun degismeli. butun hak ogrencide. simarik ogrenci disiplin cezasiyla okuldan ve egitimden uzaklastirilabilmeli. bir de bazi cezalar verilebilmeli. bu olmadigi icin ogretmen kontrolden cikmis anlasilan.
    Cevapla
  • ferhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Toplumsal disiplini düşük olan, 14-15 yaşındaki ergeni 5-6 yaşındaki çocuk gibi gören bir toplumda elbette şımarıklık artacaktır, disipline edilemeyecektir. Aileleler 2 çocukla başa çıkamazken Öğretmenden ki tek başına 20 kişi ile baş etmesi imkansızdır. Merak etmeyin aileler eskiden dayak yerken de gençler mühendis, doktor, avukat oluyordu hemde dünyanın önde gelen şirketlerinde başı çekiyorlar şuanda. Peki yeni yetişen gençlik ne alemde?? Öğretmen saygı bekler, disipline eder, öğrenci de saygı duyar disiplin ve bilgi talep eder. Gençlere Öğrencilik Ahlakı öğretilmelidir.
    Cevapla
  • cahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğrencide adap saygı yok öğretmen de sabır merhamet yok işte onun için zırto nesil yetişiyor çocuklar merhametsiz ellerde yetişiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor