Bakan Koca’dan Binali Yıldırım açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Binali Yıldırım’ın sağlık durumuyla ilgili paylaşımda bulunarak, “Tedavisi devam eden Binali Yıldırım’ın sağlık durumu iyi, kırık sebebiyle bugün yapılan operasyon başarıyla tamamlandı” dedi.

Bakan Koca’dan Binali Yıldırım açıklaması
Bakan Koca’dan Binali Yıldırım açıklaması
GİRİŞ 26.10.2022 03:42 GÜNCELLEME 26.10.2022 03:47
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde tedavisine devam edilen Binali Yıldırım’ın sağlık durumuyla ilgili paylaşımda bulundu.

Bakan Koca, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazası sonrasında tedavisi Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde devam eden Sn. Binali Yıldırım'ın sağlık durumu iyi. Kırık sebebiyle bugün yapılan operasyon başarıyla tamamlandı. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 41
  • ihsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan acil şifalar dilerim.
    Cevapla
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Acil şifalar dilerim
    Cevapla
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah korumuş verilmiş bir sadakası varmış
    Cevapla
  • Cahit 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Acil Şifalar Versin.Seni Çok Seviyoruz By. Daha İşiniz Bitmedi.Bu Ülkeye Verdiğiniz Hizmetler İçin Çok Teşekkürler Ama Daha Sizi Bekleyen Görevler Var.En Kısa Sürede Saha da Görmek Dileğiyle.Derdi Veren Rabbim Acil Dermanını da Versin.Çok Geçmiş Olsun.
    Cevapla
  • Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun hemşehrim. Rabbim acil şifalar versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak