İlanı gören gözlerine inanamadı: Esenler'de 4 bin TL'lik ev görenleri şoke etti!

Ev kiralarında fahiş fiyat artışları vatandaşları ev bulmakta zorluyor. İnternette yayınlanan ilanlar da büyük şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Sosyal medyada gündem olan ve Esenler'de ilana konulan eve istenen ücret görenleri şoke etti!

İlanı gören gözlerine inanamadı: Esenler'de 4 bin TL'lik ev görenleri şoke etti!
İlanı gören gözlerine inanamadı: Esenler'de 4 bin TL'lik ev görenleri şoke etti!
GİRİŞ 26.10.2022 16:17 GÜNCELLEME 26.10.2022 16:17
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Dükkandan bozma, ahırdan farkı olmayan evlere yüksek ücret isteyen ev sahipleri büyük şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medyada gündem olan ve İstanbul Esenler'de ilana konulan eve istenen ücret "Bu kadarı da olmaz" dedirtti.

İstanbul Esenler'de ilana konulan evin halini görenler hayrete düştü ve o görseller kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. Bununla birlikte o eve istenilen ücret de en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

İlana konulan ev kullanılamaz bir halde olmasının yanında fiyatı, sağlıksız olması daha da şaşkınlık yarattı. Bu sene ev fiyatlarının artması, yayınlanan ve ilana konulan evlerin kalite anlamında ters bir ilişki var. Durumun böyle olması tepkileri de beraberinde getiriyor.

Bir sosyal medya kullanıcısının "cidden şok içindeyim" yazarak paylaştığı o fotoğraf ve ev için istenilen ücret kısa süre içerisinde en çok konuşulanlar arasına girdi.

2+1 olan eve 4.000 TL kira istenmesi oldukça şaşırtıcı olurken bunun yanı sıra ev için 4.000 TL de depozito istendi!

BEKARA, AİLEYE VE ÖĞRENCİYE

Kiralanmak üzere ilana konulan bu evin pencerelerinin de tuğla ile kapatılmış olması görenleri adeta hayrete düşürdü.

Yayınlanan bu ilan kısa süre içerisinde en fazla konuşulanlar arasına girdi.

Ev için "Bekara, öğrenciye, aileye verililebilir" yazıyor olması ayrı bir tartışma konusu oldu. Sosyal medyada oldukça tartışılan ev sitede yayından kaldırıldı.

KAYNAK: TV100
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 63
  • Cemil 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehrimizin en müstesna semtlerinin bir numarası dır.....Suç oranı sıfır, huzurun ve kalitenin zirve yaptığı esenyurttan sonra gelir....Allah im sen bizi koru
    Cevapla
  • Halil 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bana göre sistematik yapılan işler. Kiraları Daha fazla arttırmak için. Bak ahır gibi yere 4000tl istiyorlar ben çiçek gibi evimi 7000-8000tl veririm
    Cevapla
  • DURUKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu eve bu kadar fiyat yazan ve senin gibiler yüzünden binlerce insan yüksek kira vererek oturmak zorunda kalıyor, sizin gibi para gözlü insanlar oldupu sürece bu ülkede fakir kesim hep ezilmeye devam edicek
    Cevapla
  • Vicdan 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bunlardan gören anadoludaki fırsatçı mal sahipleride aynı yolu izlemeye başladı. Artık İstanbul'u, Anadolu'su yok! Domates bile burnumuzun dibinde yetişiyor ama İstanbul'dan pahalıya alıyoruz o derece yani! Bu millet iyice zıvanadan çıktı! Allahım sen bu zalimlerin yaptıklarından sonra vereceğin azaba bizi muhatap eyleme. Amin.
    Cevapla
  • Ottoman 1 yıl önce Şikayet Et
    4000 TL verip yaşa bu evde diyeceksin o evi veren arsız utanmaza
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç şaşırmadım çünkü istanbulda durduğum yıllar ev ararken çook denk geldim bundan da beter yerlere merdivenin altını kapatanı mı dersin kömürlüğü kıraya vermeye çalışanı mı dersin bir odayı suntalarla bölüp bekar evi diye vermeye çalışanı mı dersin şereften haysiyetten yoksun insanlıktan nasibini almamış çok kişi var istanbulda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Starbucks 35 milyar dolar değer kaybetti