Bursa'da AVM'de dehşet anları!

Bursa'da alışveriş merkezinde eğlence mekanlarının bulunduğu bölümde iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Pompalı tüfek ve tabancanın kullanıldığı kavga, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

GİRİŞ 27.10.2022 07:21 GÜNCELLEME 27.10.2022 07:23
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Nilüfer Hatun Caddesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi.

Eğlence mekanlarının bulunduğu bölümde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Pompalı tüfek ve tabancanın kullanıldığı kavga sırasında eğlence mekanında bulunan müşteriler masa ve sandalyeleri siper alarak korunmaya çalıştı.

Alışveriş merkezinde korku dolu anlar yaşanırken, taraflar bölgeden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, kaçan şüphelilerin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Can kaybının yaşanmadığı çatışma anları, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • osmanlı torunu.. 1 yıl önce Şikayet Et
    yasalar yasa olsa cezalar ağır olsa böyle bir şey asla yapamazlar yapanlara verin 20 yıl hapis bakalım yangi delikanlı böyle bir şey yapar ...
    Cevapla
  • bem 1 yıl önce Şikayet Et
    Orası yarı açık avm podyum park,tam güvenlik mümkün değil.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    fetöcüler temizlensin köşe taşlarından( akademisyen medyacı eğitim sağlık hukuk üniversite siyaset bürokrasi vs) yeterli
    Cevapla
  • Bir vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Pompalı tüfekle AVM ye nasıl girmişler. Önce güvenliğin kulağını çekin. Bir de televizyonlarda yayınlanan vurdulu kırdılı 3 saat boyunca sağa sola dan dun ateş edilen dizilere bir el atın. Gençliğin bir kısmını çakallar ovası denen dizi bozdu. Bu ülkede dizi karakteri için gıyabi cenaze namazı kılındı. Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimliklikleri belirlenemez bu olayları yapanlar Suriyeliler ülkeye rahat silah soka biliyorlar vatansız itler huzur kaçıracak bu saatten sonra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı
Yerli uçak gemisinde ilk adım: Türkiye'nin savunma gücünü artıracak...