Genç kızı taciz eden şahsa meydan dayağı: Paranın üstüne yazıp masaya bıraktı...

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde müşteri olarak gittiği pastanede, iş yeri sahibinin 18 yaşındaki kızını taciz ettiği ileri sürülen bir kişiye çalışanlar ve esnaf meydan dayağı attı.

GİRİŞ 27.10.2022 11:58 GÜNCELLEME 27.10.2022 13:10
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Polisin müdahalesiyle kalabalığın arasından alınan zanlının kaburgasında kırıklar, vücudunun çeşitli yerlerinde de morluklar oluştu. Genç kızın ailesi taciz zanlısından şikayetçi oldu.

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 23 Ekim'de akşam saatlerinde kendilerine ait pastanede çalışan Yağmur K. (18), çalışanlara müşterilerden Rüstem B.'nin (46), 10 TL'nin üzerine kalp simgesi çizip, adını ve ''Dünya güzeli'' yazıp bir tespih ile bıraktığını söyledi.

Yağmur K. ayrıca Rüstem B.'nin son iki haftadır ve özellikle pazar günleri geldiğini belirtti. Bunun üzerine çalışanlar, Rüstem B.'nin pastaneye gelmesini bekledi. Rüstem B. gelip, pastane bahçesinde oturarak, sipariş verdi.

Bu sırada Yağmur K.'nin akrabası Şükrü Duran (36) ile çalışanlar, Rüstem B.'nin yanına gidip, ''Sen tacizde bulunmuşsun'' dedi. Tartışma, kısa sürede kavga dönüştü. Çıkan kavgada Şükrü Duran, Rüstem B.'ye yumruk attı. Rüstem B.'nin 'tacizci' olduğu iddiasının duyulması üzerine esnaf ve mahalleli de kavgaya karıştı.

Kalabalık, Rüstem B.'yi feci şekilde dövdü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekiplerinin müdahalesi ile kalabalığın arasından alınan Rüstem B., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KABURGALARI KIRILDI

Kaburgalarında kırıklar, vücudunun çeşitli yerlerinde ise morluk oluşan Rüstem B.'nin tedaviyi kabul etmeyerek, hastaneden ayrıldığı öğrenildi.

Şükrü Duran

Bu tarz insanların toplum için zararlı olduğunu söyleyen Duran, "Gereken cezanın halk tarafından değil; yasal olarak almasını biz de tercih ederiz. Fakat sinir esasında olan bir şeydi. Kendisinden davacı olduk. Tedavi için hastaneye götürdüler. Ne oldu, bilmiyoruz. Kızımızın psikolojisi bozuldu. Burada çalışan diğer kızlar da korku içinde" diye konuştu. Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 82
  • Numan 1 yıl önce Şikayet Et
    Videonun 40. saniyesinde duvardan fare mi iniyor?
    Cevapla
  • sercan yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    bravo ne göz varmış sende,gerçekten fare
    Cevapla
  • savaş esentürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim yaptığım yorumu yanlış anlamış galiba birileri ben onları birbirine yakıştırma değil konudan birazcık bağımsız yorum yaptım.
    Cevapla
  • Borlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Birisi insani duygularını abartmışken , diğerleri hayvani duygularını uygulamış. Mesele bundan ibaret.
    Cevapla
  • Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum mu linç kültürünün geliştiği memleketlerimizden biri çok doğal haber değeri bile yok.
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    yav adamın psikolojik sorunları oldugu belli yaptıgınız adamlıkmı polise haber verseniz olmazmıydı ayıp ayıp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar