Maden kazasındaki patlamaya ilişkin 25 şüpheli gözaltına alındı!

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı, Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiğini bildirdi

GİRİŞ 27.10.2022 17:55 GÜNCELLEME 28.10.2022 09:43
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Bartın’ın Amasra ilçesinde 41 kişinin yaşamını yitirdiği maden faciasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 25 kişi için gözaltı kararı verildi.

Amasra Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’nde meydana gelen maden faciasıyla ilgili 25 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliler için gözaltı işlemlerine başladı.



Amasra Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“Bartın ili Amasra ilçesinde faaliyet gösteren Amasra Türkiye Taşkömürü Maden İşletmesi’nde 14 Ekim tarihinde, saat 18.15 sularında meydana gelen maden kazası olayına ilişkin olarak mülhakatımız Amasra Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 25 şüphelinin gözaltına alınmasına karar verilmiştir. Amasra Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatları doğrultusunda, Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltı işlemleri devam etmektedir.”

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 39
  • Mahmut Akar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip güvenlik sorunları insanlara terk edilemez. En ufak bir gaz birikmesini algılayan ve haber veren sistemler kurulmalıdır. Tüm güvenlik tedbirleri harfiyyen uygulanmalıdır. Ya da madenleri kapatın. Yazıktır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim bunlar görevleri ne, en tepeye kadar sorumlu değiller mi? Alttakileri mecbur bırakıp, bir şey olunca da onları cezalandırmak çözüm değil!
    Cevapla
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    aaa çok ayıp gözaltına almak nedir, onların hiç bir ihmal ve suçu yok , kaderi tutuklayın ve yargılayın tek suçlu o
    Cevapla
  • Mmm 1 yıl önce Şikayet Et
    Gaz alma operasyonu
    Cevapla
  • Erdinç Solak 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyer sabotaj varise,hainlere idam şartlr.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! İşte alınan tedbirler...
 Kassam mücahidleri İsrail ordusunun canına okudu! Peş peşe yayınladılar