İkitelli'de işyeri patlamasına ilişkin soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi... İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde 1 kişinin öldüğü 3 kişinin yaralandığı iş yeri patlamasına ilişkin Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 28.10.2022 12:44 GÜNCELLEME 28.10.2022 12:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başakşehir'de bulunan İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde patlama oldu.

Olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İlk belirlemelere göre gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi ölürken 3 kişi de yaralandı.

Ekiplerin olay yerinde çalışması devam ediyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'ndeki patlamaya ilişkin İstanbul Valiliği yazılı açıklama yaptı. 

Açıklamada "Bugün saat 10.00 sıralarında Başakşehir İlçemiz İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Esenler Sanayi Sitesi 1. Blokta araç tamir-bakımı yapılan bir işyerinde patlama meydana gelmiştir. Olay yerine ivedilikle itfaiye, güvenlik, sağlık ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Alınan ilk bilgilere göre, olayda maalesef 1 işyeri çalışanı hayatını kaybetmiş, 3 işçi yaralanmıştır. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerimizce Çam ve Sakura Şehir Hastanesine sevk edilmiş olup, ekiplerimizin olay yerindeki çalışmaları devam etmektedir.  Olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Konuya ilişkin tahkikat başlatılmıştır" ifadeleri yer aldı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Başakşehir İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde saat 10.00 sıralarında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Yaşanan patlamaya ilişkin ekiplerin çalışmaları devam ederken, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ise olaya ilişkin soruşturma başlattı.

 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    sanırım işçilerin bazıları acemi,bu gibi yerlerde temizlik için ekseri tiner ,mazot,benzin kullanıyorlar,yalnız bunların çok çabuk buharlaştığını ve buharlaşırken çıkan buharın bi nevi gaz niteliğinde çabuk alev alıcı olduğunu hesap etmiyorlar. yani yere dökülen tinerin çıkardığı buhar hava temasıyla uzağa giderek yanıcı maddlerden uzakta emin diye sigara içmeye kalkan birinin ateşlemesiyle alev alabilir.
    Cevapla
  • İhsan Ataman 1 yıl önce Şikayet Et
    Olay olduktan 30 dakika sonra haberleştirmek "anında haberdar olmak"mıdır?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Husilerden tüm dünyaya Gazze duyurusu! 'Yeni bir adım' deyip resmen ilan ettiler
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?