TOGG iddiası gündeme oturdu: Banttan insin her türlü hakarete açığım

Eski Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Toker'in, 2019'da TOGG'un seri üretime girip yollara çıkmasının imkansız olduğu ve "2022'de yollarda olsun her türlü aşağılamayı kabullenirim" sözleri gündeme oturdu.

TOGG iddiası gündeme oturdu: Banttan insin her türlü hakarete açığım
TOGG iddiası gündeme oturdu: Banttan insin her türlü hakarete açığım
GİRİŞ 29.10.2022 12:15 GÜNCELLEME 29.10.2022 12:15
Bu Habere 200 Yorum Yapılmış

Türkiye 29 Ekim'de 60 yıllık hayali olan yerli otomobili TOGG'u ilk kez banttan indirecek. 

FABRİKA YARIN AÇILIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Bursa'da yılda 80 bin otomobilin banttan indirilmesi hedeflenen 1.2 milyon metrekare üzerine kurulu dev tesisin açılışını gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurdeleyi kesmesiyle üretime başlayacak Gemlik fabrikasının açılışı öncesinde, yerli otomobil projesinin açıklandığı dönemde dalga geçen ve üretime geçeceğine ihtimal vermeyenler de gündemde.

Özellikle o dönemde projeyi alaya alan Eski Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker'in o günlerde attığı tweet'leri sosyal medyada yeniden dolaşıma girdi.

"SERİ ÜRETİME GEÇSİN HER AŞAĞILAMAYI KABUL EDERİM"

Toker, 2019'da yaptığı paylaşımalarda "Yerli oto denilen araç 2022'de Türkiye'de seri ve yerli üretimle yollarda olsun bu sözlerimi yutar buradan gelecek her türlü aşağılamayı, hakareti, alayı kabul ederim." ifadelerini kullanmıştı.

Toker'in, yarın açılıştan sonra ne yapacağı merak konusu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 200
  • Osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende seref varsa cik ozaman
    Cevapla
  • Zımbaci haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıysa paranın üstüne yemin et şeref namus haysiyet herkeste olmak zorunda değil seni eleştiriyorum anlıyoruz akıllı adamsın ok dostum
    Cevapla
  • 2023s 1 yıl önce Şikayet Et
    Erkek adam sözünde durur,Seni tv kanallarına çıkarıp söz hakkı verenlerede yazıklar olsun
    Cevapla
  • Osman Şahin Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Şeref mi? Tamam anladık sen bir şeyler üzerine söz vermek istiyorsun Ama sizin hiç bilmediğiniz ve sizde olmayan (şeref) üzerine söz vermeyin kendi inandığınız değerler neyse onun üzerine söz verin
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Alamanyanin sözde çok bilmişleri aninda Ayşe hanimi eleştirmeye başlamişlar ,, Yahu kardeşim yalan söylemekle ne geçiyor elinize Allahtan korkun ya, Ben yillardir almanyada yaşiyorum en az ayda 8. Tane araba alip satiyorum ve güzelde paralar kazaniyorum, 500 euro alip 1500 euroya satiyorum. Sizler neden almanyada 1.aylik maaşa araba alamazsin diyorsunuz, yok tamiriymiş falan filan zirvaliyorsunuu. Ayip sizin yaptiginiz , Bir vatandaşimiz daha almanyaya gelse size darmi gelcek
    Cevapla
  • Kotogo 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayşe Hanım çok doğru söylüyorsun, 200-300 euroya al, TÜV, tamir vs. sana 2-3bine mal olsun ve sık sık arıza binebilirsen çok şanslısın, Türkiye mizi kötülemek için bilmediğiniz mevzular üzerine lütfen yorum yapmayınız, iyi akşamlar. Ben 23 yaşında gittim 73 yaşında memleketime geldim burası cennet vesselam.
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayşe gidip gördün mü? Madem öyle almanyaya git bir ay çalış al arabanı.
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada bi aylik kazancinla altina araba alabiliyorsun, Bide bize havami atiyorsun ayip senin yaptigun
    Cevapla
  • Alim 1 yıl önce Şikayet Et
    Mutlaka birileri buna söz verdiler. Bağlı olduğu merkezler var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dehşete düşüren anlar! Evsiz adamı silahla vurdu
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?