Sunucu Deniz Demir ümmeti hedef aldı! Anında ekrandan çekildi

Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yılı TRT ekranlarında kapsamlı programlarla büyük bir coşkuyla kutlanırken bireysel bir eylemle ekran sabote edildi.

GİRİŞ 30.10.2022 01:10 GÜNCELLEME 30.10.2022 01:35
Bu Habere 406 Yorum Yapılmış

TRT Haber spikerlerinden Deniz Demir, yayın akışı dışına çıkarak telefonunda yer alan notu okuyarak ümmet düşüncesini hedef aldı. Demir’in ifadeleri cep telefonu üzerinden okuması dikkat çekti. Ümmeti hedef alan ifadeleri kullanan Deniz Demir’in Metehan Demir'in eşi olduğu öğrenildi.

TEPKİ ÇEKEN İFADELER

Deniz Demir yayını bitirirken, cep telefonu üzerinden, “Bizi ümmet olmaktan çıkarıp birey olma bilincini, Cumhuriyet aydınlığı ilmini armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi sevgi ve saygı ile anarken..' ifadelerini kullandı. Demir'in İslam ümmetini hedef alan ifadeleri tepkiyle karşılandı.

ANINDA EKRANDAN ALINDI

Deniz Demir'in akış dışındaki ifadeleri TRT yönetimini de rahatsız ettiği öğrenildi. Demir'in ekranlardan çekildiği İfade ediliyor. Demir’in 18 yıllık TRT çalışanı bir memur olduğu öğrenildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yıldönümü kapsamında TRT Haber’de 4 saati aşkın bir süre 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel Yayını yapılırken yayının bireysel hata sonucu gölgelenmeye çalışılması kurumu ileri derecede rahatsız ettiği gelen bilgiler arasında…

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 406
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah ümmet bilincini çocuklarımıza tam öğretebilsek Birey diye diye pısırık nefsinin esiri nesiller yetiştirildi Sonuç 7 milyon genç ten 5 milyonu gusül abdesti almasını bilmiyor
    Cevapla
  • 68 aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Birde başımıza din düşmanı kemalistler çıktı mekanın cennet olsun üstad kadir mısıroglu
    Cevapla
  • 68 aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Ellamdülillah TÜRK ÜM VE Müslüman ım
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fox TV hemen kapılarını açar
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    TRT de hala bu kafanın ne işi var. bu kadın gibi karaktersizleri tesbit etmek çokmu zor yahu. benim param ile bana küfür ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
Ankara’da sokak köpeklerinden 15 yaşındaki kız çocuğuna saldırı