Sedyeden düşürülen hasta beyin kanamasından öldü!

Gaziantep'te bir diyaliz hastası, sedyeden düşüp beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda tedaviye alınan hasta, 8 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Sedyeden düşürülen hasta beyin kanamasından öldü!
Sedyeden düşürülen hasta beyin kanamasından öldü!
GİRİŞ 30.10.2022 06:41 GÜNCELLEME 30.10.2022 06:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gaziantep'te 47 yaşındaki Hüseyin Mustafa, iddiaya göre hastanedeki tedavisinin ardından eve götürülürken, ambulansa taşındığı sırada sedyeden düştü.

Yeniden hastaneye kaldırılan Mustafa, beyin kanaması geçirdiği için yoğun bakımda tedaviye alındı ancak 8 gün sonra hayatını kaybetti.

Savcılık ve İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Aferin size! İşi ciddiye almak buna denir!! Aferin! Böyle devam edin!
    Cevapla
  • FEHMİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Laubali bir şekilde görev yapilmamali herzaman görev ciddiyet ile yapılmalı sedyeden düşürmeyi nasıl başardılar kemerli değil mi bunlar şimdi suçlusu da bulunmaz birbirlerine atar tutarlar
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Benzer bir olayda annemin başına geldi ambulansa hasta yakınını almıyorlar gece evden annemi alıp hastaneye acile varıyorlar ambulans'dan Dr ve hemşire inip içeri gidiyor anneme 89 yaşında şoför in teyze diyor yavrum ben inemem kardeşlerim geliyor bekleyelim yada yardımcı ol dediyse de in teyze kardeşlerini bekleyemem deyip ısrarcı olunca annemde inmeye çalışırken dizlerinin üstüne yere düşüyor şikâyetçi olduk 182 ama hep birbirlerinin açıklarını kapatıyorlar birşey çıkmadı bunada bir çere bulurlar. Ne olursa ölene olur hastane bir hastadan daha böyle kurtuluş oldu.
    Cevapla
  • ŞEMŞETTİN 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir şey olmaz ve çıkmaz.Boşuna UĞRAŞMAYIN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı
Başıboş köpekleri savunan kadından kan donduran sözler: Çocukları ölümle tehdit etti!