Ünlü oyuncu Deniz Uğur Başkan Erdoğan'dan yardım istedi: Lütfen dur deyin

Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un velayet davasında yeni gelişme yaşandı. Deniz Uğur, yeni paylaşımında Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a "Lütfen 'dur' deyin" diye seslenerek yardım istedi.

Ünlü oyuncu Deniz Uğur Başkan Erdoğan'dan yardım istedi: Lütfen dur deyin
Ünlü oyuncu Deniz Uğur Başkan Erdoğan'dan yardım istedi: Lütfen dur deyin
GİRİŞ 30.10.2022 22:33 GÜNCELLEME 30.10.2022 23:48
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Deniz Uğur, eski kocası Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızları Mina'ya şiddet gösterdiği iddiasıyla mahkemeye başvurmuş ve kızının geçici velayetini elde etmişti. Uğur, bu süre zarfında Muhtar'ın kızlarına bağırdığı bir ses kaydını paylaşmış, o ses kaydı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEDİ

Ünlü oyuncu, son olarak sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.

Başkan Erdoğan'la bir fotoğrafını paylaşan Uğur, "Sn. Cumhurbaşkanım; Ailem, çocuklarım ve ben herkesin gözü önünde ağır istismar ediliyoruz. Şu özel günün hatırına lütfen buna bir dur deyin..." ifadelerini kullanarak Erdoğan'a seslendi.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin o göçmen dediğin tekstilde yarı fiyatına çalışan Suriyeliler olmasa sanayi %30 zam gelmişti sonra evine aldığın , mobilya , tekstil , otomotiv sektörü enflasyonu katlamıştı bile sanayide 10 bin liraya vurun kıvırıp iş beğenmeyen içimizdekiler ve sizin gibi cahil yorum yazan asalaklar olmasa ülke güllük gülüstanlık hadi git şimdi trilyonluk oturduğu evinden birdaha sıcak çayını yudumlarken yorum yaz.
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    nevar reisin adını anmayan sanatçı müsfetteleri var kadın cesurca resim paylaşmış yardım istemiş helal olsun
    Cevapla
  • hamit 1 yıl önce Şikayet Et
    REİSİN işi gücü yokta senle uğraşacak REİSİN vakti varmı diyen yok
    Cevapla
  • cabbar 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki yargıya mı güvenmiyormuş bu ünlü oyuncumuz, Yoksa yargıya müdahale edilebileceğini mi ima etmiş kendileri ben anlamadım. Yani insanın durup düşünmesi lazım. Sosyal medyadan yardım isteyene kadar adli makamlarla işini çözmek dururken.
    Cevapla
  • küskün 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde zamlar için göçmenler için lütfen dur deyin dedik ama halaa yağmur gibi zamlar göçmenler geliyor ve bakanı suriyelilere istihtam yerleri açma gayretinde
    Cevapla
  • Barışık 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın yıllardır selanik gòçmeni yılmaz òzdil ,meral akşener ,uğur Dündar,Makedon göçmeni lütfü japon göçmeni ümit òzdağ üskup göçmeni tanju òzcan gibi göçmenlerden bıktık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ferrari en güçlü otomobilini tanıttı! 820 beygirlik canavar! Fiyatı inanılmaz
MSB duyurdu: 7 PKK'lı terörist etkisiz!